VETERANER I SKUDDET: Oppegårds J33 startet året med knallseier borte mot Holmen.
Sport
VETERANER I SKUDDET: Oppegårds J33 startet året med knallseier borte mot Holmen. (Bilde: Privat)

Knallstart på året for J33!

Veterandamene leder sin serie. Nå lukter det seriemesterskap!

Holmen-Oppegård 13-24: Oppegårds J33 har en lang merittliste bak seg, og imponerer stort med sitt sammensatte og velgjenomførte spill.

Veterandamene er vinden som aldri før, og leder for tiden sin serie med 16 poeng, som er samme poengsum som Skedsmo, som ligger på andreplass. Oppegård har imidlertid litt bedre målforskjell, og nå kan det virke lovende for et nytt seriemesterskap! Veterandamene var i aksjon mot Holmen på bortebane søndag den 8. januar, og damene våre trakk det lengste strået med en knallsterk 13-24-seier.

Neste kamp er borte mot Skedsmo torsdag den 19. januar, før det blir ny hjemmekamp mot Rælingen søndag den 29. januar. Kampen spilles klokken 17.45 denne dagen i Østre Greverud Idrettshall.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen