GLADE JENTER: Kolbotns J2003 er altså kretsmestere, etter det som beskrives som en eventyrlig sesong.
Sport
GLADE JENTER: Kolbotns J2003 er altså kretsmestere, etter det som beskrives som en eventyrlig sesong. (Bilde: kolbotnkvinnefotball.no)

Kretsmestere

Nok et jentelag fra Kolbotn har markert seg utenfor Oppegårds grenser. J2003 er best i kretsen!

Med ikke mindre enn tre lag med finaleplass i OBOS Cup, og storeslem også i årets Norway Cup, er det ingen tvil om at det er gode tider i Kolbotns jentefotball for tiden. 

Nå har nok et lag klatret helt til topps på en seierspall, og denne gangen er det J2003.

Eventyrlig sesong

Kolbotn J2003 har hatt en eventyrlig sesong. Onsdag ble kretsmesterskapet sikret etter en dramatisk kamp mot Bærums Verk Hauger, melder kolbotnkvinnefotball.no

Tidligere i år har de vunnet både Norway cup og serien, men 2003-gjengen hviler ikke på laurbærene.

Etter å ha slått Røa hele 11-1 i første sluttspillskamp om kretsmesterskapet, var det klart at onsdagsens kamp på Bærums Verk Hauger var en kretsmesterskapsfinale.

Gode mtstandere

Bærums Verk Hauger er ikke noe dårlig lag, og jentene fra vestsiden av Oslo var best i første omgang og ledet fortjent 1-0 til pause.

I andreomgang viste imidlertid Kolbotn nok en gang en fantastisk vinnervilje og snudde matchen etter scoringer av Pernille Wirak og Mia Andersen. Med seier 1-2 er Kolbotn kretsmestere!

Oppegård Avis gratulerer så mye!

Nyheter Ny Kolbotn skole

Foreløpig budsjettsprekk på 88 millioner kroner

I september 2018 ble det vedtatt å bevilge 444 millioner kroner til ny Kolbotn skole. Nå viser det seg at det er behov for 88 millioner ekstra. Rådmannen anbefaler å utsette rehabilitering av de to vernede bygningene, men til tross for den eventuelle utsettelsen, vil det bli behov for ekstra bevilgninger på over 40 millioner kroner. Les hele saken

Nyheter Ny Kolbotn skole

– Dette kan få konsekvenser for andre skoleprosjekter

Investeringer til andre viktige skoleprosjekter i Nordre Follo kan bli utsatt som følge av Kolbotn skole-saken, mener Camilla Hille (V), som er utvalgsleder for oppvekst, idrett og kultur i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Til toppen