GLADE JENTER: Kolbotns J2003 er altså kretsmestere, etter det som beskrives som en eventyrlig sesong.
Sport
GLADE JENTER: Kolbotns J2003 er altså kretsmestere, etter det som beskrives som en eventyrlig sesong. (Bilde: kolbotnkvinnefotball.no)

Kretsmestere

Nok et jentelag fra Kolbotn har markert seg utenfor Oppegårds grenser. J2003 er best i kretsen!

Med ikke mindre enn tre lag med finaleplass i OBOS Cup, og storeslem også i årets Norway Cup, er det ingen tvil om at det er gode tider i Kolbotns jentefotball for tiden. 

Nå har nok et lag klatret helt til topps på en seierspall, og denne gangen er det J2003.

Eventyrlig sesong

Kolbotn J2003 har hatt en eventyrlig sesong. Onsdag ble kretsmesterskapet sikret etter en dramatisk kamp mot Bærums Verk Hauger, melder kolbotnkvinnefotball.no

Tidligere i år har de vunnet både Norway cup og serien, men 2003-gjengen hviler ikke på laurbærene.

Etter å ha slått Røa hele 11-1 i første sluttspillskamp om kretsmesterskapet, var det klart at onsdagsens kamp på Bærums Verk Hauger var en kretsmesterskapsfinale.

Gode mtstandere

Bærums Verk Hauger er ikke noe dårlig lag, og jentene fra vestsiden av Oslo var best i første omgang og ledet fortjent 1-0 til pause.

I andreomgang viste imidlertid Kolbotn nok en gang en fantastisk vinnervilje og snudde matchen etter scoringer av Pernille Wirak og Mia Andersen. Med seier 1-2 er Kolbotn kretsmestere!

Oppegård Avis gratulerer så mye!

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen