GLADE JENTER: Kolbotns J2003 er altså kretsmestere, etter det som beskrives som en eventyrlig sesong.
Sport
GLADE JENTER: Kolbotns J2003 er altså kretsmestere, etter det som beskrives som en eventyrlig sesong. (Bilde: kolbotnkvinnefotball.no)

Kretsmestere

Nok et jentelag fra Kolbotn har markert seg utenfor Oppegårds grenser. J2003 er best i kretsen!

Med ikke mindre enn tre lag med finaleplass i OBOS Cup, og storeslem også i årets Norway Cup, er det ingen tvil om at det er gode tider i Kolbotns jentefotball for tiden. 

Nå har nok et lag klatret helt til topps på en seierspall, og denne gangen er det J2003.

Eventyrlig sesong

Kolbotn J2003 har hatt en eventyrlig sesong. Onsdag ble kretsmesterskapet sikret etter en dramatisk kamp mot Bærums Verk Hauger, melder kolbotnkvinnefotball.no

Tidligere i år har de vunnet både Norway cup og serien, men 2003-gjengen hviler ikke på laurbærene.

Etter å ha slått Røa hele 11-1 i første sluttspillskamp om kretsmesterskapet, var det klart at onsdagsens kamp på Bærums Verk Hauger var en kretsmesterskapsfinale.

Gode mtstandere

Bærums Verk Hauger er ikke noe dårlig lag, og jentene fra vestsiden av Oslo var best i første omgang og ledet fortjent 1-0 til pause.

I andreomgang viste imidlertid Kolbotn nok en gang en fantastisk vinnervilje og snudde matchen etter scoringer av Pernille Wirak og Mia Andersen. Med seier 1-2 er Kolbotn kretsmestere!

Oppegård Avis gratulerer så mye!

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen