GIR SEG IKKE: En av hovedarrangørene, Christian Lund som er leder ved Vassbon Fritidssenter, sier det blir nok KAOS til neste år også. Han kan ikke hedre dem nok, alle de som har bidratt til KAOS.
Kultur
GIR SEG IKKE: En av hovedarrangørene, Christian Lund som er leder ved Vassbon Fritidssenter, sier det blir nok KAOS til neste år også. Han kan ikke hedre dem nok, alle de som har bidratt til KAOS. ( Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

10 år med KAOS-suksess!

For tiende år på rad storkoste ungdommene seg!

– Det var nesten 650 besøkende, og 45 voksne som dro i gang det hele. Vi er heldige i Oppegård som har mange som drar dette sammen, sier Christian Lund.

Les også: Slalåm, baby! Slalåm!

For tiende gang ble vinterferiearrangementet KAOS en suksess, og vi i Oppegård kan være ganske sikre på at vi har det beste tilbudet innendørs i vinterferien - i hele Norge!

Men et arrangement som inkluderer så mange folk og 47 (!) forskjellige
aktiviteter, inkludert avslutningsforestilling - nei, det lager ikke seg selv.

Saken fortsetter under bildet. 

SUKSESS FOR TIENDE GANG: Musikaldans til "Grease lightning!" var en av aktivitetene i årets KAOS. Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr

Frivillige

Leder av fritidsklubben på Vassbonn, og en av hovedmotorene bak KAOS, Christian Lund, sier seg godt fornøyd det tiende KAOSet, og ramser opp bare noe av dem som har stilt opp:

Les også: For et herlig KAOS!

– Det er så mange som har stått på lange dager for at barna skal ha dette tilbudet; Biblioteket oss male på veggene sine, Kolben har lokaler og fleksible ansatte, Kulturskolen har utstyret. Vi har laget vår egen avis som trykkes i eget trykkeri, vi låner gymsal på Ingieråsen og klatretårn på Flåtestad. Studenter fra Musikkhøgskolen har et knall samspillskurs, og vi får masse god hjelp fra næringslivet som Kolben Catering, hvor lunch lages hver dag til 250 mennesker, sier Lund.

En hærskare med engasjerte mennesker står på for å gi de unge i Oppegård et fantastisk aktivitetstilbud i vinterferien!

Saken fortsetter under bildet. 

GIR SEG IKKE: Christian Lund sier det blir nok KAOS til neste år også. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Lager seg ikke selv

– KAOS lager seg ikke selv. Vi har imponerende mange som har stilt opp for at dette skal gå an. Det er moro å organisere dette, og vi regner med at det blir KAOS til neste år også, smiler Lund.

Les også: Ingieråsen-elever stakk av med topp-pris i EB-mesterskap

KAOS ble arrangert for 10. året på rad, og var fra 19. til 21. februar. Det er et tilbud i vinterferien for barn og unge fra 5. trinn til 18 år i Oppegård.

Hovedkvarteret er på Kolben, men mange av aktivitetene er rundt omkring i fylket og Oslo.

Neste er UKM

Disse engasjerte menneskene sitter ikke stille; etter mange dager med hektisk arbeid for å organisere, gjennomføre og rigge ned KAOS, står neste store kulturarrangement for tur: UKM!

Les også: Utrolig Kreativ ungdoM!

Det er også Lund som står bak her, sammen med blant andre leder for Tårnåsen fritidssenter, Nils Yngve Nilsen.

P3 NESTE? Fra venstre står Lisa Myrvold (11), Aurora Riseng (11), Marius Bjørhei (10). De laget podkast under årets KAOS.  Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr
 

Nyheter Rådmannens tale til folkevalgte

– Dette vil smerte, men er helt nødvendig

Les rådmannens innledningstale til folkevalgte i forbindelse med kommunestyrets behandling av Handlingsprogrammet for 2019-2022 mandag 10. desember. Her tar han opp alt fra Oppegårds økonomi, investeringer, driftsutfordringer, kutt i tjenester, salg av kommunale eiendommer og ekteskapet med Ski kommune om ett år. Les hele saken

Til toppen