PARTY-STEMNING: Lørdag 13. oktober blir det garantert høy stemning når tributebandet Voulez Vous opptrer i Kolben kulturhus.
Kultur
PARTY-STEMNING: Lørdag 13. oktober blir det garantert høy stemning når tributebandet Voulez Vous opptrer i Kolben kulturhus.

ABBA til Kolben

Vel, bare nesten, men det blir garantert allsang lørdag 13. oktober.

Du får ikke se Agnetha, Benny, Bjørn og Anni-Frid i aksjon på scenen i kommunens kulturhus. Men lørdag 13. oktober står tribute-bandet Voulez Vous på scenen!

Anledningen er Backstage Rock Pub, som arrangeres jevnlig i kulturhusets sal 4 av Oppegaard Rock Club.

– Voulez Vous hevder de har et konsept som ikke imiterer, men leverer, forteller formann Morten Skaug i ORC.

Han lover en kveld med ABBA-hits og mye allsang! For de som ikke kjenner til det, opplyser Skaug at en tradisjonell Backstage Rock Pub har alle de ingrediensene du trenger for en førsteklasses kveld:

Quiz, rockepølser, godt drikke og knallbra musikk!

Dørene til sal 4 åpner kl. 18.00. Det er inngang fra utsiden av Kolben, på høyre side av China House.

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen