OPPSTILLING: Maskinene tilgjengelig på demoområdet på et av stoppestedene. Dette er den mest omfattende enkeltsatsingen til Entrack noen gang.

Tidenes satsing av Entrack

DEMOTUR: Entrack AS er midt i en omfattende demorundreise med både «gamle» og nye agenturer. I Molde gjorde også en kunde krav på å få med seg maskinen han testet!

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Salgs- og markedssjef Trond Berkana er oppildnet når vi snakker med han fredag 3. mai på morgenkvisten. De seks semibilene som kjører Sør-Norge på kryss og tvers, har parkert i Bergen der det blir demo av Entracks agenturer både fredag og mandag 6. mai.

- Dette har gått over all forventning, vi er superfornøyde og har fått gode tilbakemeldinger fra de som har kommer til demoene våre rundt i Norge, sier Berkana på telefonen mens han tidvis roper ut beskjeder om hvor saker og ting skal stå. Se tider og steder i bunn av saken.

Seks Kobelco

Entrack AS demotur i Sør-Norge våren 2019. Kobelco Ljungby MB Crusher. KNUSER OG SORTERER: Den store 30-tonns Kobelco-graveren ble brukt som bæremaskin for knuse- og sikteskuffer fra MB Crusher. Foto: Entrack

Entrack har selvfølgelig med en rekke Kobelco-gravemaskiner som selskapet har hatt agenturet på i deler av landet i noen år nå (Beck Maskin AS og Entrack AS deler agenturet i Norge). Demomaskinene er SK300, SK230, SK140, SK75, SK45 og SK17 (tallene indikerer ca. tonnasje, 300 er 30 tonn og 17 er 1,7 tonn).

- Vi har solgt flere maskiner underveis, og i Molde gjorde en kunde krav på å få med seg SK17-maskinen så vi måtte få sendt opp en ny til resten av demoturen, gliser Berkana.

FERGER: Rundtur langs kysten i Norge innebærer noen turer med ferger også. Foto: Entrack

Ljungby og MB Crusher

I tillegg har Entrack AS med seg en Ljungby L13 (ca. 13 tonn) hjullaster og MB Crusher BF90 knuseskuffe og MB Crusher F18 sikteskuffe. Disse kjøres i skift på den 30 tonn tunge Kobelco-graveren. Både Ljungby og MB Crusher er nye agenturer for Entrack som også har solgt noen MB-produkter på turen.

VASK: Utstyret må vaskes mellom de ulike stedene for å være fine og blanke til potensielle kunder. Foto: Entrack

- Ljungby-hjullasteren er det mange som er blitt skikkelig imponert over. Veldig mange har aldri prøvd Ljungby før. Vi får mange tilbakemeldinger på kreftene og fjæringen på hytta. L13 kommer med både liten og stor motor (213 hk og 300 hk), og selv den lille er på ca. 40 hk mer enn konkurrerende merker i samme størrelse. Vi har med 300 hk-versjonen på turen, sier Berkana.

- Hvordan har besøket vært på stoppestedene så langt?

- Over all forventning det også. På første stopp, i Røros, trodde vi at det ville være bra om rundt 20 besøkende kom, men det kom over 60!

- Husk, vi er et lite firma i forhold til de største, og for oss er dette gull verdt. Mange har ikke kjørt nye Kobelco-maskiner, eller prøvd Ljungby noen gang for den saks skyld, sier Berkana.

Stor investering

- Vi hører dette er tidenes største enkeltsatsing for Entrack noensinne, hvor mye investerer dere i denne demoturen?

- Vi snakker om et beløp på syv sifre, sier Berkana, og bekrefter altså at millionen passeres.

Her er datoene og stedene for Entrack-demorunden i 2019:

  • Røros             24. april           Galåen grus
  • Trondheim      25-26. april   Furuhaugen grustak
  • Molde             29. april          Grønnseth grustak
  • Ålesund         30. april           Ved Scania Ålesund
  • Førde              2. mai              Sandtaket i Bruland
  • Bergen            3. og 6. mai    Kokstad flaten Bergen
  • Haugesund     7. mai             Ekrene industriområde
  • Stavanger       8.-9. mai         Grudevarden (Entrack avd. Klepp)
  • Kristiansand   13.-14. mai     Mjåvann industriområde

Alle dager fra klokken 11.00 – 18.00

Powered by Labrador CMS