PROGRAMMET ER SATT: Leder Svanhild Kvernaas viser frem Seniorakademiet Oppegårds høstprogram som nå er å finne på Eldresenteret, biblioteket, Kolben og nettsiden folkeuniversitetet.no.
Kultur
PROGRAMMET ER SATT: Leder Svanhild Kvernaas viser frem Seniorakademiet Oppegårds høstprogram som nå er å finne på Eldresenteret, biblioteket, Kolben og nettsiden folkeuniversitetet.no. (Foto: Veronica Grude Docker)

Bentestuen ut - Andenæs inn

Endringer i høstprogrammet til Seniorakademiet.

Konserdirektør Trond Bentestuen som egentlig skulle holdt foredrag under Senoirakademiets høstprogram 26. september, må trekke seg på grunn av ny jobb i Rema 1000.

Istedenfor kommer historiker, journalist og Aftenpostens korrespondent i Washington, Ulf Andenæs. Tittelen på foredraget er: Hva skjer i Amerika?

Seniorakadademiets høstprogram er full av godbiter, så her er det bare å velge. Alle foredragene holdes i Kolben i sal 1.

Her kan du lese om programmet.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen