STOR SUKSESS HVERT ÅR: Her ser du et bilde fra en tidligere nyttårskonsert. I år blir det garantert like fullt.
Kultur
STOR SUKSESS HVERT ÅR: Her ser du et bilde fra en tidligere nyttårskonsert. I år blir det garantert like fullt. (Bilde: Bjørn Eilert Eriksen)

Billettene går som varmt hvetebrød!

Dersom du har tenkt å se Oppegård Janitsjars nyttårskonserter, så bør du forte deg!

Oppegård Janitsjars nyttårskonserter er et av årets store høydepunkter hvert eneste år, og Oppegård-folket vet å sikre seg billetter raskt. 

Nå melder Oppegård Janitsjar at det nærmer seg utsolgt!

Les også: Les hvordan fjorårets nyttårskonserter med Oppegård Janitsjar var!

– Vi la ut billettene natt til 14. oktober og vi har ikke opplevd maken til billettsalg. Per nå har vi solgt 1004 billetter av i alt 1269. Det vil si at nå etter 14 dagers salg så er det kun 265 billetter igjen, forteller Magne Braaten i Oppegård Janitsjar.

Tradisjon

Nyttårskonsertene 2018 følger en tradisjon bygget opp over 34 år.

– Vi er tro mot konseptet, men er alltid ute etter små forbedringer. Vi forsøker hvert år å finne en gjesteartist som passer inn i konseptet. Årets gjesteartist er Silya. Hun er et fyrverkeri av en artist, som helt sikkert kommer til å ta publikum med storm. Flere av de låtene hun skal fremføre er spesialarrangert for oss og til disse konsertene, sier Braaten.

Les også: Se eksklusiv konsert med Vegard Schow

– Vi vil også ha med en av de lokale talentene fra vår «Unge talenter» konsert for få dager siden. Ut over det vil Oppegård janitsjar ha flere egne stykker, som vil underbygge at dette er en nyttårskonsert. Mange har et forhold til korps kun gjennom 17. mai. De som først har tatt veien til en av våre nyttårskonserter finner fort ut at korps kan mer enn å spille marsjer i gatene, sier Braaten. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

GJESTEARTIST: Silya blir med janitsjaren i år!
GJESTEARTIST: Silya blir med janitsjaren i år! Foto: Pressefoto: Ole Christian Eklund

Bestill billetter

Konsertene holdes forøvrig fredag 12. januar klokken 20.00, lørdag 13. januar klokken 17.00 og søndag 14. januar klokken 15.00.  

Les også: Ta en (littera)tur til biblioteket under litteraturfestivalen i helgen

Konferansier er Asbjørn Mo og dirigent er Bjørn Morten Kjærnes, og gjesteartist er som tidligere skrevet selveste Silya.

Dersom du ønsker å skaffe deg de siste gjenværende billettene, kan du klikke her for å komme til kolben.no!

Og ja - lurer du på hvordan det var i fjor? Sjekk her!

PS! Sjekk Silya - årets gjesteartist i aksjon i denne videoen! Dette gleder vi oss til!

Klikk play for å se video!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen