HAIKER MED CHRISTINE: Christine Dancke fra Tårnåsen skal lede det nye musikkprogrammet på NRK, HAIK.
Kultur
HAIKER MED CHRISTINE: Christine Dancke fra Tårnåsen skal lede det nye musikkprogrammet på NRK, HAIK. (Foto: Robert Rønning/NRK)

Christine Dancke leder nytt TV-program

Torsdag hadde  NRK-programmet HAIK, premiere. I førersetet sitter Tårnåsens radiokjendis, Christine Dancke, som programleder.

Christine Dancke har i flere år utmerket seg som programleder på radiostasjonen NRK p3. Nå skal hun lede noen av Norges største kjendiser gjennom gatene, i det nye TV-programmet HAIK. Programmet skal, ifølge NRK, være et «dokumentarisk musikkprosjekt med fokus på kjærligheten til musikken.»

Christine Dancke og Astrid S fra programmet HAIK på NRK. Foto:  Robert Rønning/NRK

– Du får se artistene i situasjoner du aldri har sett de i tidligere og selvsagt i den situasjonen de briljerer mest; på scenen, sier Dancke.

Nære møter

I programmet, som hadde premiere på NRK TV i går og på NRK1 lørdag 16. november, skal Dancke ta artistene med på biltur, som avsluttes med en intimkonsert. I det første programmet er det Astrid S som skal være med på tur, i tillegg skal også Aurora, Freddy Kalas, Arif, Dagny og Ingrid Helene Håvik fra Highasakite portretteres i HAIK denne høsten.

– Fra HAIK kan seeren forvente nære møter med våre største artister. De gir et unik innblikk i livet deres og de har virkelig imponert meg, alle sammen. Mest av alt som mennesker, avslutter hun.

Nyheter Kommunen har fortsatt ingen kontroll 

Lekkasje av hydraulikkolje fra Regnbuen Gjenvinning: Tussetjern stengt for bading inntil videre

Kommunen ble varslet om oljesøl i Tussetjern fredag ettermiddag, men på grunn av rutinesvikt har meldingene ikke nådd rett instans i kommunen før sent lørdag kveld. Søndag ettermiddag har kommunen fortsatt ingen kontroll på lekkasjen.
Les hele saken

Til toppen