HAIKER MED CHRISTINE: Christine Dancke fra Tårnåsen skal lede det nye musikkprogrammet på NRK, HAIK.
Kultur
HAIKER MED CHRISTINE: Christine Dancke fra Tårnåsen skal lede det nye musikkprogrammet på NRK, HAIK. (Foto: Robert Rønning/NRK)

Christine Dancke leder nytt TV-program

Torsdag hadde  NRK-programmet HAIK, premiere. I førersetet sitter Tårnåsens radiokjendis, Christine Dancke, som programleder.

Christine Dancke har i flere år utmerket seg som programleder på radiostasjonen NRK p3. Nå skal hun lede noen av Norges største kjendiser gjennom gatene, i det nye TV-programmet HAIK. Programmet skal, ifølge NRK, være et «dokumentarisk musikkprosjekt med fokus på kjærligheten til musikken.»

Christine Dancke og Astrid S fra programmet HAIK på NRK. Foto:  Robert Rønning/NRK

– Du får se artistene i situasjoner du aldri har sett de i tidligere og selvsagt i den situasjonen de briljerer mest; på scenen, sier Dancke.

Nære møter

I programmet, som hadde premiere på NRK TV i går og på NRK1 lørdag 16. november, skal Dancke ta artistene med på biltur, som avsluttes med en intimkonsert. I det første programmet er det Astrid S som skal være med på tur, i tillegg skal også Aurora, Freddy Kalas, Arif, Dagny og Ingrid Helene Håvik fra Highasakite portretteres i HAIK denne høsten.

– Fra HAIK kan seeren forvente nære møter med våre største artister. De gir et unik innblikk i livet deres og de har virkelig imponert meg, alle sammen. Mest av alt som mennesker, avslutter hun.

Nyheter Observasjoner av ulv

Fikk flere meldinger om ulv

Det har vært flere observasjoner av ulv i nærområdet. – Det dreier seg mest sansynlig om streifulver, og det er helt vanlig at de dukker opp i områder utenfor ulvereviret i Østmarka på denne tiden av året, sier fagansvarlig for ulveovervåkingen ved Statens naturoppsyn, Jan Huseklepp Wilberg. Les hele saken

Til toppen