POPULÆR: Willy Østbergs (71) foredrag var populært, og nå blir det reprise.
Kultur
POPULÆR: Willy Østbergs (71) foredrag var populært, og nå blir det reprise. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Ekstra runde med foredrag om Oppegårds gårdshistorie

Willy Østbergs foredrag om gårdene i Oppegård og menneskene som bodde der, var så populært at nå arrangerer biblioteket det igjen!

Gårdshistorie er populært i Oppegård, skal vi tro besøkstallene som var da lokalhistoriker Willy Østberg hadde foredrag om gårdene i Oppegård og menneskene som bodde der torsdag 5. april. 

Så mange var det faktisk, at det var flere som ikke fikk plass! 

MANUS: Her holder Østberg frem manuset som skal bli til bok. Planen er å gi den ut til høsten. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Les også: Roald Amundsen var best i Follo

Oppegård bibliotek og Oppegård Historielag gir derfor publikum en ny mulighet torsdag 26. april klokken 19.00, på Oppegård bibliotek.

Skriver bok om emnet

Willy Østberg kjenner gårdshistorien i Oppegård bedre enn noen. Han tar for seg et utdrag av kunnskapen som han har samlet gjennom årene, også med tanke på bokutgivelse av gårds- og slektshistorie for Oppegård.

Les også: Historisk foredrag med Willy Østberg

Han skriver for tiden bok om emnet, og manuset er snart ferdig. Det er i den forbindelse at Østberg holder foredraget.

Publikum oppfordres til å hente ut gratisbillett i Kolben eller biblioteket for å være sikret plass. GREVERUD: Her ser du Antonette Skjerven, Vestre Greverud Gård.

GREVERUD: Her ser du Antonette Skjerven, Vestre Greverud Gård. Det er en av flere gårder du kan høre mer om i foredraget.
Foto: Oppegård Bibliotek

Nyheter Skøytebane på Jan Baalsruds plass

– Hærverk eller teknisk svikt?

Skøytebanen på Kolbotn skulle bli førjulsgaven fra kommunen, men den har ikke kommet på plass ennå. I midten av forrige uke ble området pyntet med juletrær og lys, men et par dager senere var det mørkt igjen og siden har lysene vært slukket. Les hele saken

Til toppen