MØTER LESERNE: Redaktør Sigbjørn Vedeld og flere fra redaksjonen vår kan du møte på markedsdagen under Eventyrfestivalen.
Kultur
MØTER LESERNE: Redaktør Sigbjørn Vedeld og flere fra redaksjonen vår kan du møte på markedsdagen under Eventyrfestivalen. (Foto: Yana Stubberudlien)

Eventyrlige dager - møt oss på lørdag

Hvor mange twist er det i glasset vårt? Lørdag kan du både tippe og snakke med oss i Oppegård Avis.

Til helgen er det igjen klart for Eventyrfestivalen. Det hele starter med Eventyrstien fredag kveld, arrangementet som på det meste har samlet 2000 store og små deltagere. Lørdag fortsetter det med markedsdag på Jan Baalsruds plass, og søndag er det familiedag ved Gjersjøelva natur- og kulturpark.

Lørdag skal vi i Oppegård Avis ha vår egen stand på markedsdagen. Vi byr på både konkurranser og boller. Gratis, akkurat som lokalavisen din er. Du kan tippe hvor mange twist vi har puttet i glasset, og du kan delta i en liten Oppegård -quiz. 

– Først og fremst vil vi gjerne snakke med leserne våre. Vil du møte oss, er du hjertelig velkommen til vår stand på Eventyrfestivalen, sier redaktør Sigbjørn Vedeld. 

Har du innspill eller tips til saker? Ris eller ros? Møt oss på markedsdagen lørdag. Vi er på torget fra kl 12-15. 

 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen