MØTER LESERNE: Redaktør Sigbjørn Vedeld og flere fra redaksjonen vår kan du møte på markedsdagen under Eventyrfestivalen.
Kultur
MØTER LESERNE: Redaktør Sigbjørn Vedeld og flere fra redaksjonen vår kan du møte på markedsdagen under Eventyrfestivalen. (Foto: Yana Stubberudlien)

Eventyrlige dager - møt oss på lørdag

Hvor mange twist er det i glasset vårt? Lørdag kan du både tippe og snakke med oss i Oppegård Avis.

Til helgen er det igjen klart for Eventyrfestivalen. Det hele starter med Eventyrstien fredag kveld, arrangementet som på det meste har samlet 2000 store og små deltagere. Lørdag fortsetter det med markedsdag på Jan Baalsruds plass, og søndag er det familiedag ved Gjersjøelva natur- og kulturpark.

Lørdag skal vi i Oppegård Avis ha vår egen stand på markedsdagen. Vi byr på både konkurranser og boller. Gratis, akkurat som lokalavisen din er. Du kan tippe hvor mange twist vi har puttet i glasset, og du kan delta i en liten Oppegård -quiz. 

– Først og fremst vil vi gjerne snakke med leserne våre. Vil du møte oss, er du hjertelig velkommen til vår stand på Eventyrfestivalen, sier redaktør Sigbjørn Vedeld. 

Har du innspill eller tips til saker? Ris eller ros? Møt oss på markedsdagen lørdag. Vi er på torget fra kl 12-15. 

 

Nyheter Nytt helsesenter på Trollåsen

Fikk avslag fra Fylkesmannen

Etter en naboklage har Fylkesmannen satt en foreløpig stopper for byggingen av et nytt helsesenter på Trollåsen. Avslaget fra Fylkesmannen gjør at prosjektet skal utsettes ytterligere i påvente av en ny omregulering av tomten. Les hele saken

Nyheter Sumpskogen ved Storebukta

– En hån mot naturen

Leder i Naturvernforbudet i Nordre Follo, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, reagerer sterkt på anleggelse av den nye gangveien inne i den rødlistede sumpskogen ved Storebukta. – Verken utbyggeren eller kommunen ved Vei og Park har faglig kompetanse til å vurdere felling av trær der, sier hun. Les hele saken

Til toppen