HULA HULA: Her sitter Elin Løvmyr, cocker spaniel-en Lulie og eier og innehaver av Dyrego Zoo Kolbotn, Elisabeth Storødegård med hunde-is, hunde-øl og hunde-pizza. De er klare for et skikkelig Dog Pool Party på lørdag!
Kultur
HULA HULA: Her sitter Elin Løvmyr, cocker spaniel-en Lulie og eier og innehaver av Dyrego Zoo Kolbotn, Elisabeth Storødegård med hunde-is, hunde-øl og hunde-pizza. De er klare for et skikkelig Dog Pool Party på lørdag! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

For et hundeliv!

Lørdag 9. juni arrangerer Dyrego Zoo hundefest med basseng, hunde-is og hunde-øl.

– Dette blir kjempegøy og hundene kommer til å elske det! Det hele er gratis, så det er bare å komme, smiler innehaver av Dyrego Zoo Kolbotn, Elisabeth Storødegård.

Fra klokken 12 til 16 utenfor Gamle Tårnhuset Restaurant kan du og hunden din ha en skikkelig sommerfest sammen.

Les også: Roald Amundsen har åpnet dørene for sommeren

– Nå har det vært varmt så lenge, så vi ville gjøre noe for dyrene også, fortsetter Storødegård, før hun kler på lille Lulie en Hawaii-krans og setter opp parasollen.

Saken fortsetter under bildet. 

I MORGEN: Dog Pool Party i morgen, lørdag 9. juni! Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Hunde-øl

Da vi møtte henne, medarbeider Elin Løvmyr og lodne Lulie, viste gradestokken tretti grader, og selv om noen dager denne uken har vært litt "kjøligere", har gradene nå begynt å stige igjen.

I morgen er det meldt 26 grader!

Les også: – Dette blir århundrets fest

Da skal det bli deilig for de firbente å kunne løpe og leke i hundebassenget med andre oppblåsbare og ikke oppblåsbare dyr, sitte ved baren og drikke hunde-øl, spise hunde-pizza, hunde-is og være med på konkurranser.

Første gang

Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Mojitoen og pizzaen er forøvrig servert av Kullebunden Spieri, som også vil være med på hundelivet.

– Dette er første gang vi arrangerer noe sånt, men vi ble inspirerte av Dyrego på Lambertseter, og bestemte oss for å gjøre det samme, forklarer hun.

Da er det bare å ta med seg sin firbeinte gledesspreder, godt humør og ha en heid(h)undrende flott lørdag!

Fakta

  • Festen for hunder og eiere lørdag 9. juni på Jan Baalsruds plass.
  • Fra klokken 12 - 16.
  • Det serveres blant annet hundepizza- og øl, og alkoholfri mojito til de firbente.
  • Basseng og leker.
  • Gratis arrangement.
  • Av Dyrego Zoo.

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen