KLARE FOR Å LEVERE: Kolbotnkoret er i gang med øvelsene til den store førjulskonserten i Kolbotn kirke.
Kultur
KLARE FOR Å LEVERE: Kolbotnkoret er i gang med øvelsene til den store førjulskonserten i Kolbotn kirke. (Privat)

Førjulskos med koret

Like sikkert som at det blir julaften, synger Kolbotnkoret julen inn i Kolbotn kirke. Det har koret gjort siden 1932

Kolbotnkoret ønsker igjen velkommen til sin tradisjonelle julekonsert Søndag 10. desember klokken 18.00

Solist i år er 18 gamle Edvard Sandbakken. Han går siste året på musikklinjen på Ski videregående. Han har spilt piano siden han var 6 år, og er allerede en habil sanger og pianist tross sin unge alder.  

Les også: Bak Villa Sandvigens krumkaker selv - her er oppskriften!

Han har blant annet opptrådt i Kjell Magne Bondevik offisielle 70 års feiring i operaen. Han vant et stipend på Norges Musikkhøyskole i fjor og har tatt sangtimer der siden. I høst var han solist i Oppegård Janitsjar sin konsert. Hans videre planer er å studere ved Norges Musikkhøyskole.    

I gang med øvingen

Kolbotnkoret er godt i gang med øvingen og programmet byr på mange gode gamle norske julesanger, blandet med noen kjente utenlandske. Tradisjoner er viktig, og for mange blir det ikke jul uten en lokal julekonsert med Kolbotnkoret.

Det er også lagt inn litt allsang, slik at alle kan være med for å komme i riktig julestemning.

Les også: Wow! For en dansehelg!

Dirigent er Lidia Strand. På piano/orgel spiller Dag Ramsvik Kolbotnkoret med sin solist, vil gjøre alt for å gi deg en varm og stemningsfull førjulskveld.

– Vi håper du vil unne deg en pustepause i juleinnspurten  og finne veien til Kolbotn kirke denne dagen, sier Ingvild Skaget i koret.  

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen