KLARE: Lars Graham og Svein Vangsøy i Lions Club Oppegård er klare for nok et rebusløp, og håper mange melder seg på og blir med!
Kultur
KLARE: Lars Graham og Svein Vangsøy i Lions Club Oppegård er klare for nok et rebusløp, og håper mange melder seg på og blir med! (Bilde: Atle Egil Knoff Glomstad)

Gleder seg til årets Rebusløp!

En av årets morsomste aktiviteter på to og fire hjul nærmer seg!

Søndag 8. oktober skjer det som mange har gledet seg til. Den tradisjonelle bilrebusen som har pågått i over 50 år, arrangeres i år igjen. Og for tredje år på rad tilbys også et bilfritt alternativ.

– Vi vil også i år gjennomføre en aktivitetsløype for småbarnsfamilier, hvor det vil være oppgaver i form av rebuser for barn, og fysiske oppgaver som å kaste ned flest mulig blikkbokser etc.

Gleder seg

Dette forteller en tydelig begeistret Svein Vangsøy, ildsjelen som nylig takket av fra sitt embete som president i Lions Club Oppegård. Han er ikke mindre aktiv i arbeidet av den grunn, akkurat nå har rebusløpet høy prioritet.

TRADISJON: Rebusløpet er en tradisjon som gir gode inntekter til Lions.
TRADISJON: Rebusløpet er en tradisjon som gir gode inntekter til Lions. Foto: Anders Nordheim Dahl

– Dette kommer til å bli veldig bra, men vi er avhengig av folk som kan hjelpe til under arrangementet. Dette fordi noen av postene i aktivitetsløypa må være bemannet. Nå jobbes det med dette på ungdomsklubbene i kommunen, og vi vil få god hjelp derfra, påpeker Vangsøy. 

Les også: Lions i 100 i 2017

Dermed er det bare å sette av søndagen i høstferien, bli med og kose deg med oppgavene, enten du deltar med bil eller ikke!

Rebusløpet foregår forøvrig med start fra Sofiemyr stadion, som alltid! Husk at inntektene fra arrangementet går uavkortet til Lions sitt fantastiske arbeide, så med det får du både en god opplevelse, kan lære noe nytt og også støtte en svært god sak!

PS! Les mer om Lions sitt tradisjonelle rebusløp i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 5. oktober!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen