PREMIERE: I kveld er det Grease-premiere på Chateau Neuf! Skal du se vår egen Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud i aksjon?
Kultur
PREMIERE: I kveld er det Grease-premiere på Chateau Neuf! Skal du se vår egen Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud i aksjon? (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Grease-premiere for Espen B. Kristoffersen!

Fra Greverud til Grease-scenen: Espen Bråten Kristoffersen (30) og resten av ensemblet har premiere på Grease i dag på Chateau Neuf!

36 ganger skal vår egen musikalartist fra Greverud stå på scenen med Bjørnar Reime, Charlotte Brænna, Øyvind Blunch og resten av gjengen - og yte hundre prosent hver gang!

Les også: Espen B. Kristoffersen: – Det hele startet med Grease!

I dag er det premiere på Chateau Neuf, og det blir uvanlig mange sleiker å se! 

– Dette er en drømmerolle for meg, sier Espen Bråten Kristoffersen, som spiller Roger "Putzie" i musikalen, en av kompisene til hovedkarakteren Danny, spilt av Bjørnar Reime. 

Saken fortsetter under bildet. 

SLEIK: Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud spiller Roger "Putzie" i Grease-musikalen på Chateau Neuf. Premiere 24. januar 2018. Han begynte med teater i OPAL. Foto: Jarle Nyttingnes

Fest med stor F!

Det blir sang, dans, musikk og teater i ekte 50-tallstil. 

– Grease er en fest i farger, kostymer, musikk, dans og teater. Det er den perfekte vitamininnsprøyting nå i vinter. Vi gir alt og dette blir fest! Med stor F! Sier Kristoffersen engasjert. 

Les også: En Klatremus med Grease i håret

Forestillingen varer frem til 17. mars, og hvis du vil se vårt eget talent fra Greverud på scenen, finner du billetter på ticketmaster.no

Vi ønsker Espen lykke til i kveld! 

PS: Les mer i papirutgaven som kommer i morgen!

FYRVERKERI: Espen lover oss et fyrverkeri av en forestilling med farger og energi! Vi ønsker ham lykke til! Foto: Tovita Razzi

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen