PREMIERE: I kveld er det Grease-premiere på Chateau Neuf! Skal du se vår egen Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud i aksjon?
Kultur
PREMIERE: I kveld er det Grease-premiere på Chateau Neuf! Skal du se vår egen Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud i aksjon? (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Grease-premiere for Espen B. Kristoffersen!

Fra Greverud til Grease-scenen: Espen Bråten Kristoffersen (30) og resten av ensemblet har premiere på Grease i dag på Chateau Neuf!

36 ganger skal vår egen musikalartist fra Greverud stå på scenen med Bjørnar Reime, Charlotte Brænna, Øyvind Blunch og resten av gjengen - og yte hundre prosent hver gang!

Les også: Espen B. Kristoffersen: – Det hele startet med Grease!

I dag er det premiere på Chateau Neuf, og det blir uvanlig mange sleiker å se! 

– Dette er en drømmerolle for meg, sier Espen Bråten Kristoffersen, som spiller Roger "Putzie" i musikalen, en av kompisene til hovedkarakteren Danny, spilt av Bjørnar Reime. 

Saken fortsetter under bildet. 

SLEIK: Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud spiller Roger "Putzie" i Grease-musikalen på Chateau Neuf. Premiere 24. januar 2018. Han begynte med teater i OPAL. Foto: Jarle Nyttingnes

Fest med stor F!

Det blir sang, dans, musikk og teater i ekte 50-tallstil. 

– Grease er en fest i farger, kostymer, musikk, dans og teater. Det er den perfekte vitamininnsprøyting nå i vinter. Vi gir alt og dette blir fest! Med stor F! Sier Kristoffersen engasjert. 

Les også: En Klatremus med Grease i håret

Forestillingen varer frem til 17. mars, og hvis du vil se vårt eget talent fra Greverud på scenen, finner du billetter på ticketmaster.no

Vi ønsker Espen lykke til i kveld! 

PS: Les mer i papirutgaven som kommer i morgen!

FYRVERKERI: Espen lover oss et fyrverkeri av en forestilling med farger og energi! Vi ønsker ham lykke til! Foto: Tovita Razzi
Til toppen