TV-TRINE: Trine Hattestad er tilbake på tv-skjermen, og du kan se henne i kveld klokken 20 på TV2. – Mer enn gull virket som et hyggelig program, så jeg takket ja, og jeg har kost meg selv om det har vært intenst, sier verdensmesteren.
Kultur
TV-TRINE: Trine Hattestad er tilbake på tv-skjermen, og du kan se henne i kveld klokken 20 på TV2. – Mer enn gull virket som et hyggelig program, så jeg takket ja, og jeg har kost meg selv om det har vært intenst, sier verdensmesteren. (Foto: Espen Solli/TV2)

Gulldronningen på TV i kveld

Trine Hattestad er med i TV2s "Mer enn gull", og i kveld er det hennes tur.

Verdensmestere samles rundt middagsbordet for å fortelle historier fra sine idrettskarrierer og private liv. 

"Mer enn gull" er TV2s program hvor private og kjente historier deles, og deltakerne utfordrer hverandre i sine sportsgrener. 

Les også: – Jeg stod på scenen med over førti i feber

Trine Hattestad er med i programmet, og sier hun synes det var morsomt, til tross for veldig hektiske innspillingsdager. 

– Vi filmet i ett sett seks dager på rad fra klokken syv om morgenen til tolv på natta, sier hun.

Skal se på selv

Sesongstart var tirsdag 3. april, og skiløperen Odd-Bjørn Hjelmeset var førstemann ut. Neste episode skal handle om vår egen gulldronning Trine Hattestad, og du kan se den klokken 20 på TV2 i kveld!

Les også: Tilbake på TV

Og Trine skal selv se på:

– Det blir gøy å se det på TV! Jeg har ikke sett noe av den ferdige produksjonen ennå, men produksjonsselskapet har gitt uttrykk for at de er fornøyde med innspillingen, så jeg tror dette blir bra, sier hun.

Disse er med i programmet

Opptakene ble gjort i fjor høst på Valbjør Gard i Vågå, og her er alle deltakerne i programmet:

  • Odd-Bjørn Hjelmeset, tidligere verdensmester på ski.
  • Trine Hattestad, tidligere olympisk mester og verdensrekordholder i spyd. 
  • Torbjørn Løkken, tidligere verdensmester i kombinert.
  • Thea Næss, nåværende kampsportutøver og verdensmester i kickboksing. 
  • Vidar Riseth, tidligere landslagsspiller og fotballproff.
  • Frode Andresen, tidligere verdensmester i skiskyting.
FORTELLER SINE HISTORIER: Odd-Bjørn Hjelmeset, Thea Næss, Trine Hattestad, Thorbjørn Løkken, Vidar Riseth og Frode Andresen forteller historier fra sine liv og karrierer i "Mer enn gull". Foto: Espen Solli/TV2

Debatt Lerduebanen

– Setter foreningens fremtid på spill

"Ved å legge ned Ole Haug-lerduebane uten å samtidig ha en alternativ plassering til skytebanen, står hele Oppegård jeger- og fiskerforenings fremtid på spill fra og med 1. januar 2020", skriver Arild Burud i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Skøytebane på Jan Baalsruds plass

– Hærverk eller teknisk svikt?

Skøytebanen på Kolbotn skulle bli førjulsgaven fra kommunen, men den har ikke kommet på plass ennå. I midten av forrige uke ble området pyntet med juletrær og lys, men et par dager senere var det mørkt igjen og siden har lysene vært slukket. Les hele saken

Til toppen