TV-TRINE: Trine Hattestad er tilbake på tv-skjermen, og du kan se henne i kveld klokken 20 på TV2. – Mer enn gull virket som et hyggelig program, så jeg takket ja, og jeg har kost meg selv om det har vært intenst, sier verdensmesteren.
Kultur
TV-TRINE: Trine Hattestad er tilbake på tv-skjermen, og du kan se henne i kveld klokken 20 på TV2. – Mer enn gull virket som et hyggelig program, så jeg takket ja, og jeg har kost meg selv om det har vært intenst, sier verdensmesteren. (Foto: Espen Solli/TV2)

Gulldronningen på TV i kveld

Trine Hattestad er med i TV2s "Mer enn gull", og i kveld er det hennes tur.

Verdensmestere samles rundt middagsbordet for å fortelle historier fra sine idrettskarrierer og private liv. 

"Mer enn gull" er TV2s program hvor private og kjente historier deles, og deltakerne utfordrer hverandre i sine sportsgrener. 

Les også: – Jeg stod på scenen med over førti i feber

Trine Hattestad er med i programmet, og sier hun synes det var morsomt, til tross for veldig hektiske innspillingsdager. 

– Vi filmet i ett sett seks dager på rad fra klokken syv om morgenen til tolv på natta, sier hun.

Skal se på selv

Sesongstart var tirsdag 3. april, og skiløperen Odd-Bjørn Hjelmeset var førstemann ut. Neste episode skal handle om vår egen gulldronning Trine Hattestad, og du kan se den klokken 20 på TV2 i kveld!

Les også: Tilbake på TV

Og Trine skal selv se på:

– Det blir gøy å se det på TV! Jeg har ikke sett noe av den ferdige produksjonen ennå, men produksjonsselskapet har gitt uttrykk for at de er fornøyde med innspillingen, så jeg tror dette blir bra, sier hun.

Disse er med i programmet

Opptakene ble gjort i fjor høst på Valbjør Gard i Vågå, og her er alle deltakerne i programmet:

  • Odd-Bjørn Hjelmeset, tidligere verdensmester på ski.
  • Trine Hattestad, tidligere olympisk mester og verdensrekordholder i spyd. 
  • Torbjørn Løkken, tidligere verdensmester i kombinert.
  • Thea Næss, nåværende kampsportutøver og verdensmester i kickboksing. 
  • Vidar Riseth, tidligere landslagsspiller og fotballproff.
  • Frode Andresen, tidligere verdensmester i skiskyting.
FORTELLER SINE HISTORIER: Odd-Bjørn Hjelmeset, Thea Næss, Trine Hattestad, Thorbjørn Løkken, Vidar Riseth og Frode Andresen forteller historier fra sine liv og karrierer i "Mer enn gull". Foto: Espen Solli/TV2

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen