FOLKSOMT: Det var stinn brakke i Kolben under fellesgudstjenesten denne helgen. Prest Anders Johansen holdt i tømmene fra alteret i kulturhuset vårt.
Kultur
FOLKSOMT: Det var stinn brakke i Kolben under fellesgudstjenesten denne helgen. Prest Anders Johansen holdt i tømmene fra alteret i kulturhuset vårt. (Foto: Vidar Pedersen)

Halleluja, for et storinnrykk!

597 kom på Gudstjeneste i Kolben søndag.

Det ble litt av en dag i Kolben med storinnrykk av himmelsk størrelse da menighetene i Oppegård inviterte til stor fellesgudstjeneste i Kolben.

Dette er et av de største arrangementene kirkene i Oppegård har, og her ble det ikke spart på kruttet. Det var stort barnekor, musikere, sangere og masse folk. Mildt sagt. 

Les også: Inviterer til mega-gudstjeneste i Kolben

Ikke mindre enn 597 mennesker tok turen til Kolben for å overvære fellesgudstjenesten. 

Det var meighetene i Den Norske Kirke i Oppegård, Follow, Jesus Church Kolbotn og Pinsekirken som stod bak arrangementet.

FOLKSOMT: Det var stinn brakke i Kolben under fellesgudstjenesten denne helgen. Prest Anders Johansen holdt i tømmene fra alteret i kulturhuset vårt. Foto: Vidar Pedersen

Debatt Lerduebanen

– Setter foreningens fremtid på spill

"Ved å legge ned Ole Haug-lerduebane uten å samtidig ha en alternativ plassering til skytebanen, står hele Oppegård jeger- og fiskerforenings fremtid på spill fra og med 1. januar 2020", skriver Arild Burud i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen