SKINNER: James Lazar Braathen og Tore Petterson i noen av kreasjonene designeren fra Sofiemyr stylet opp for den profilerte dansedommeren.
Kultur
SKINNER: James Lazar Braathen og Tore Petterson i noen av kreasjonene designeren fra Sofiemyr stylet opp for den profilerte dansedommeren. (Sigbjørn Vedeld)

Han stylet dansedommeren

James fra Sofiemyr la siste hånd på verket da Tore Petterson gjorde seg klar til TV-sendingene.

Gjennom en felles venninne ble TV-stjernen Tore Petterson kjent med James Lazar Braathen. Designeren fra Sofiemyr åpnet i fjor høst sin egen butikk i Grüners gate 3 i Oslo. Tilfeldigvis bor Tore Petterson rett over gata.

Petterson har vært med i flere TV-produksjoner, men slo for alvor igjennnom da han deltok i første sesong av Farmen kjendis tidlig i 2017. I de tre siste sesongene har han sittet i dommerpanelet i Skal vi danse, og mange har fått med seg at Petterson ved flere anledninger har vært stylet med skikkelig fjærpryd.

– Jeg liker egentlig best å være litt anonym av meg, men det er selvsagt gøy å høre så positive tilbakemelding som Tore har fått

James Lazar Braathen

– Jeg har alltid vært glad i brosjer, og spesielt i Skal vi danse er det jo kult å pynte seg litt ekstra. Det startet med at James stæsjet meg opp til finalen i fjor. Det var utrolig gøy å jobbe sammen, og det hele ble veldig i hans ånd, forteller Tore Petterson.

Øye for detaljer

I høst ble det derfor enda litt mer fjærpryd og glitter.

– Det er fantastisk å jobbe sammen med Tore, men jeg håper vi kan legge inn litt bedre tid når vi fortsetter neste sesong, sier James Lazar Braathen og smiler.

Designeren sier han har fått flere kommentarer på antrekkene, som Tore Petterson også har delt med sine snaue 40 tusen følgere på Instagram.

– Jeg liker egentlig best å være litt anonym av meg, men det er selvsagt gøy å høre så positive tilbakemelding som Tore har fått, sier han.

Dansedommeren roser den lokale Oppegård-designeren.

– Når det kommer til detaljer har James et veldig godt øye. Han er rett og slett fryktelig god. Han kan bygge så det lille ekstra gir en skikkelig wow-effekt, sier Tore Petterson.

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen