STARTEN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen vant "Skal vi danse" i 2017, og ble etter dette et par. Nå er de blitt foreldre til en liten gutt.
Kultur
STARTEN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen vant "Skal vi danse" i 2017, og ble etter dette et par. Nå er de blitt foreldre til en liten gutt. (Foto: Synnøve Sundby fallmyr)

Helene Olafsen (30) har fått barn

Den tidligere snowboarderen fra Oppegård, Helene Olafsen, har blitt mamma til en liten gutt.

NYBAKT MAMMA: Jørgen Nilsen delte et vakkert øyeblikk mellom Helene og sin nyfødte sønn, Louie, på sin Instagramkonto. Foto: Privat Instagrambilde

Søndag 15. mars ble den tidligere snowboarderen fra Oppegård mamma for første gang. Hun har i den siste tiden vært å se som programleder i underholdningsprogammet Senkveld på Tv2,  sammen med Stian Blipp, men nå venter altså en ny tilværelse for den blide og aktive Olafsen. 

På sin Instagramkonto skriver hun selv:

"Guttene mine. Lille Louie kom til slutt - 15.03.2020. Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie."

I tillegg har forloveden, Jørgen Nilsen lagt ut en vakker kjærlighetserklæring til sin kjære, og det nye familiemedlemmet: 

"Velkommen til verden, lille Louie  15.03.2020
Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma  Jeg er så stolt av dere begge to."

Olafsen møtte Nilsen da hun deltok i Tv-programmet "Skal vi danse" i 2017, som de også gikk ut av som vinnere. I fjor bosatte paret seg på Nordstrand. 

FAR OG SØNN: Dette nydelige bildet av sin nyfødte sønn, Loiue, og kjæreseten Jørgen Nilsen, delte Helene Olafsen på sin Instagramkonto. Foto: Privat Instagrambilde

 

 

 

 

Til toppen