KAOS-GJENGEN: Linn Hattvang (f.v.), Christian Lund, Jan Walbeck, Tuva Watz Thorsen, Anne Solhaug  og Hilde Sjølset, er med å arrangere Kaos i Kolben i vinterferien.
Kultur
KAOS-GJENGEN: Linn Hattvang (f.v.), Christian Lund, Jan Walbeck, Tuva Watz Thorsen, Anne Solhaug og Hilde Sjølset, er med å arrangere Kaos i Kolben i vinterferien. (Veronica Grude Docker)

Helt kaos - igjen!

For tolvte året på rad blir det fullstendig kaos i Kolben i vinterferien.

Om en drøy uke blir det nok en gang kaos i Kolben. I år kan barn og unge fra hele Nordre Follo melde seg på vinterferieaktivitetene som tilbys.

– Vi har allerede 100 påmeldte barn, og en femtedel av dem er barn fra gamle Ski kommune. Det er litt gøy, sier Christian Lund.

KAOS

  • Aktivitetstilbud i Kolben for barn og unge fra 5. trinn og opp til 18 år i vinterferien.
  • Avholdes mandag 17., tirsdag 18. og onsdag 20. februar.
  • Koster 120 kroner per dag, inkludert lunsj. (Turer har egne priser).
  • Påmelding på www.deltaker.no/kaos2020
  • Arrangeres av: Ung fritid, biblioteket, Kolben Kutturhus, UngiNordreFollo, Frivilligsentalen og Frivillige i Nordre Follo.

Noe for alle

Tilbudet er for barn og unge fra 5. trinn og opp til 18 år, og det finnes aktiviteter for de fleste i Kolben mandag til onsdag i vinterferien. Nytt av året er skummel høytlesing, Harry Potter temadag og hip hop studio, mens gamle slagere som å lage den høyst lokale avisen, Kaosposten, cupkake-laging og det totale kaos fortsatt er med på programmet.

SJAKK MATT: Disse gutta koste seg med sjakk under fjorårets Kaos. Foto: Oppegård Avis

– Det totale kaos er en helt fantastisk sammensetning av forskjellige type aktiviteter som fungerer som en mellomstasjon og en pustepause. Det er er masse aktiviteter, masse voksne, masse glade barn og liv og røre, sier Linn Hattvang, som til daglig driver Hjørnet ungdomskafé.

Hun minner om at det går an å bruke aktiviteten det totale kaos som en pause, eller man kan melde seg på bare dette. Her blir det, blant annet, t-skjortelaging, brettspill, hobbyaktiviteter, quiz og mye annet.

Alright

Uavhengig av hvilken aktivitet man måtte ønske å være med på, er det samværet som står i fokus.

– Det å komme sammen er det som er det viktige. Man har vinterferie og man skal ha det alright, og kanskje bli kjent med noen på tvers av skolegrensene, sier Lund.

Til toppen