Ingierkollen Slalåmsenter 20. februar 18. Det er vinterferie, og Oppegård Avis tester forholdene! Det var generelt lite folk, men veldig gode forhold. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
(Illustrasjonsfoto: Synnøve Sundby Fallmyr)
( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Her er venninnene Iben Cristine Ortang Karlsen (snart 10) og Sigrid Arveng (9). De står på slalåm for første gang i år, og de kjørte uttallige ganger opp og ned! Identiteten til den lille misteren som har sneket seg med, er uviss. ( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
(Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Bakkene er ganske bratte! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)
(Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
(Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Denne gjengen har kommet fra Hauketo for å stå på ski. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Morten Hansen fra Kolbotn er en av bakkens desidert raskeste og stiligste (ikke minst i antrekket!). Han har kjørt her siden han var gutt. ( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Eline Eid Stumo (17) sørger for at folk kan kjøpe seg nystekte vafler og deilig kaffe i kulkden! Hun er fra Vinterbro og går videregående i Oslo, men jobber her i vinterferien. Hun var tidligere aktiv i skiklubben og står slalom. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Man kan varme seg ved bålet i lavvoen. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Andreas Daae er daglig leder og jobber i snitt 12-14 timer daglig (inkludert helger!) for å gi oss et flott alpintanlegg i kommunen. ( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Sander Bahr Rosshaug på det største hoppet! ( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Her kommer Fabian Mesgrahl i fritt svev! ( Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Denne gjengen fra 9. klasse (14-15 år) Ingierkollen skole har ikke noe i mot å være her i vinterferien! Alle har kjørt i flere år, og det er heller ikke deres første tur i bakken - langt der ifra. F.v.: Sander Bahr Rosshaug, Marius Dalsbotten, Carl Tobias Johansen, Fabian Mesgrahl, Nicolai Gisholt Stornæs. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)

Nå er det helt konge i kollen!

Vi tok turen til Ingierkollen i vinterferien og sjekket besøkstall og føre! Sjekk vår bildeserie!

Det er vinterferie, og mange har reist bort; enten til hytta eller varmere strøk, for her i Ingierkollen Slalåmsenter var det ikke akkurat tendenser til kødannelse i skitrekket tirsdag 20. februar. 

Men det la ingen demper på stemningen!

Les også: Slalåm, baby! Slalåm!

De som var tilstede hadde perfekte forhold å kjøre i, og det var både gutter og jenter i de fleste aldere til stede, selv om den yngre garde hadde en liten overvekt (naturligvis, siden de har ferie). 

Mye snø

Denne vinteren har gitt oss mye snø, og er det noen som er ekstremt glad for dette, så er det gjengen i Ingierkollen slalåmsenter på Kolbotn. Nå melder slalåmsenteret om drømmeforhold i en perfekt preppet bakke, og vi skal langt tilbake i tid for å finne lignende forhold.

Les også: Pangdebut for OL-debutanten Ferdinand Dahl

– Det er DEN vinteren, melder alpintsenteret på sine hjemmesider, og de har vel på mange måter rett i det. Dette er vinteren alle som elsker å stå på ski har ventet på siden 2006!

Åpent i vinterferien

Vinterferien er tid for gode alpint-opplevelser, og i Ingierkollen holder man åpent i hele vinterferien.

Bakken er åpen fra klokken 11.00-20.00 mandager til fredager i vinterferien, og åpent fra klokken 11.00-18.00 på helgene. I tillegg er det de neste dagene meldt om fantastiske værforhold, så reis avsted og kos deg!

Se bildeserie i toppen av artikkelen!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen