KOLBEN LEVERER: Carina Vestli Jørgensen (fra venstre) er bookingansvarlig og kulturhusprodusent, Lone Schrøder er kulturhusleder, Britt Gustavsen er kulturhuskonsulent, og Tore Gjerdrem er kulturhuskonsulent og bookingansvarlig for Barn i Kolben. Sammen, og med flere på laget, har de laget høstprogrammet på Kolben kulturhus som er både variert og av høy kvalitet.
Kultur
KOLBEN LEVERER: Carina Vestli Jørgensen (fra venstre) er bookingansvarlig og kulturhusprodusent, Lone Schrøder er kulturhusleder, Britt Gustavsen er kulturhuskonsulent, og Tore Gjerdrem er kulturhuskonsulent og bookingansvarlig for Barn i Kolben. Sammen, og med flere på laget, har de laget høstprogrammet på Kolben kulturhus som er både variert og av høy kvalitet. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

I høst blir det norsk kvalitetsmusikk

Store, norske navn, konserter, stand-up, foredrag og Elvis. Hva skal man med Oslo når man har Kolben? Høstprogrammet er klart!

Du får det i postkassen din i midten av august. Så, hva er det vi kan forvente av kommunens kulturhus til høsten?

– Høstens program preges av mange store, norske artister som både vi og publikum har ønsket oss lenge - og endelig kommer de til huset, smiler kulturhusleder Lone Schrøder.

Les også: Vuoi parlare l'italiano?

Hun nevner raskt Åge Aleksandersen, Silya, Jarle Bernhoft, Hellbillies, Lisa Ekdahl (som forøvrig er svensk) og Morten Abel.

Saken fortsetter under bildet. 

JOBBET LENGE: De sitter vanligvis ikke på Café Crema og jobber, men det har blitt mange kaffekopper her. Kulturledelsen i Kolben har jobbet lenge med å spikre ferdig årets høstprogram, og er veldig snart i mål. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Rockelegender

– Åge Aleksandersen har vært etterspurt lenge, og vi har jobbet med å få ham på plass i sikkert ti år. Det er fantastisk å kunne levere det publikum har spurt om etter så mye jobb, sier kulturhusprodusent Carina Vestli Jørgensen.

– I tillegg komer Lee Memphis King! Det er et fullverdig Elvis-show med de samme kostymedesignerne som designet Elvis sine kostymer. Dette er det nærmeste man kommer the King of Rock, sier hun.

Les også: Fikk ja til snublesteiner

I tillegg til de faste foredragene med Europabevegelsen (som er godt besøkte, skal vi tro kulturhusledelsen), konserter, Barn i Kolben, blir det også stand-up. Den frittalende Christine Koht kommer, og Are Kalvø med morsomme historier fra hytta.

Saken fortsetter under bildet. 

ROCKELEGENDEN: Åge Aleksandersen kommer - nok en artist som kulturhusprodusentene er stolte av. Foto: Pressefoto

 

Bestill nå

I tillegg er juleforestillingene klare, så hvis du hører bjellene klinge selv om det er juni, bør du være rask - det er de som ofte selges ut først.

Du kan (og bør) allerede bestille billetter på kolben.no, for selv om det trykte programmet ikke er helt klart, er det mange billetter ute til salgs allerede.

FYRVERKERI: Silya, et fyrverkeri av en dame, tar med seg sine «Sailors», og inntar Kolben som en av de mange store, norske artistene i høst. Foto: Pressefoto
Til toppen