ÅPENT FOR ALLE: Sissel Lian, programkoordinator hos OKS håper mange kommer innom Kolben på lørdag.
Kultur
ÅPENT FOR ALLE: Sissel Lian, programkoordinator hos OKS håper mange kommer innom Kolben på lørdag. (Foto: Oppegård kommune)

Internasjonalt i Kolben

I morgen kan du ta turen til Kolben for å få et lite stykke av verden. Da er det nemlig duket for internasjonalt torg.

Lørdag 13. oktober arrangeres Internasjonal torg på Kolben mellom klokken 12.00 og 14.00. Her blir det teater for barna, sjongleringskurs, fortellerstund på arabisk og gratis kino. I tillegg kan du smake mat fra alle verdens hjørner.

ALL VERDENS MAT: Det blir mye god mat å velge mellom på internasjonalt torg. Dette bilde ble tatt under arrangementet i 2016. Foto: Oppegård Avis

– Vi har hatt internasjonal år flere år på rad, det er en møteplass hvor Oppegård kvalifiseringssenter (OKS) er med i planleggingen og arrangeringen, sier Sissel Lian, programkoordinator hos OKS. 

Arrangementet er åpnet for alle, og Lian håper mange tar turen innom. 

– Vi har mange deltakere hos oss som skal lage mat fra flere land, i tillegg til aktivitetene. Alle er velkomne og det er kjempefint om det kommer mange fra lokalsamfunnet som har lyst til å bli kjent med de som er med, sier Lian.

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Til toppen