INVITERER TIL KUNSTPAUSE: Ta turen til KunstKALL og få litt kunstnerisk påfyll.

Kultur Kunstkafé på Rosenholm

INVITERER TIL KUNSTPAUSE: Ta turen til KunstKALL og få litt kunstnerisk påfyll. (Foto: Privat)

Inviterer til kunstnerisk påfyll

Fredag 15. november kan du bli med på en gratis kunstpause med KunstKALL-kunstnerne på Rosenholm Campus.

– Kunstpause er et tilbud om en liten pause før julestria setter inn. Vi arrangerer åpen kveld fredag 15. november fra klokken 18:00 til 22:00 hvor alle er velkomne, sier kunstnerne Reidun Falk, Tone Hermansen, Kristin Jørgensen og Cecilie Sveen, som driver KunstKALL (red. anm.: Kunst og kultur for alle).

Sistnevnte er et nytt kunstsenter, etablert på Rosenholm Campus (RC) i april i år i samarbeid med grunneieren Aspelin Ramm AS. For å finne lokalene til KunstKALL, må du følge stien som starter til høyre for inngangen til RC og fører direkte til kunstsenteret.

Utstilling og tresnitt

Det blir enkel kunstkafe med kaffe og vafler i KunstKALLs lokaler. Verkstedene skal være åpne, og kunstnerne skal være til stede for å ta en prat og vise frem sine arbeider.

I tillegg til en spennende kunstutstilling kan du oppleve demonstrasjon av tresnitt, en av de eldste grafiske trykkteknikkene for bilder, som billedkunstner Reidun Falk skal sørge for.

Frister med gaver

De fire kunstnerne har også noen overraskelser på lur.

– De 20 første gjestene får en gave av KunstKALL, sier Reidun Falk.

I disse dagene lanserer KunstKALL kurs- og workshopskalenderen for våren 2020.

– Vi ønsker å synligjøre kunstsenteret vårt samt å være en ressurs for lokalbefolkningen innen kunst og håndverk. Vi arrangerer kurs og workshops innen billedkunst og keramikk for alle aldre. Ta kontakt med oss om du er interessert, sier de.

Les også: Inviterer til kreativ familiedag på Rosenholm

 

 

 

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen