INVITERER TIL KUNSTPAUSE: Ta turen til KunstKALL og få litt kunstnerisk påfyll.

Kultur Kunstkafé på Rosenholm

INVITERER TIL KUNSTPAUSE: Ta turen til KunstKALL og få litt kunstnerisk påfyll. (Foto: Privat)

Inviterer til kunstnerisk påfyll

Fredag 15. november kan du bli med på en gratis kunstpause med KunstKALL-kunstnerne på Rosenholm Campus.

– Kunstpause er et tilbud om en liten pause før julestria setter inn. Vi arrangerer åpen kveld fredag 15. november fra klokken 18:00 til 22:00 hvor alle er velkomne, sier kunstnerne Reidun Falk, Tone Hermansen, Kristin Jørgensen og Cecilie Sveen, som driver KunstKALL (red. anm.: Kunst og kultur for alle).

Sistnevnte er et nytt kunstsenter, etablert på Rosenholm Campus (RC) i april i år i samarbeid med grunneieren Aspelin Ramm AS. For å finne lokalene til KunstKALL, må du følge stien som starter til høyre for inngangen til RC og fører direkte til kunstsenteret.

Utstilling og tresnitt

Det blir enkel kunstkafe med kaffe og vafler i KunstKALLs lokaler. Verkstedene skal være åpne, og kunstnerne skal være til stede for å ta en prat og vise frem sine arbeider.

I tillegg til en spennende kunstutstilling kan du oppleve demonstrasjon av tresnitt, en av de eldste grafiske trykkteknikkene for bilder, som billedkunstner Reidun Falk skal sørge for.

Frister med gaver

De fire kunstnerne har også noen overraskelser på lur.

– De 20 første gjestene får en gave av KunstKALL, sier Reidun Falk.

I disse dagene lanserer KunstKALL kurs- og workshopskalenderen for våren 2020.

– Vi ønsker å synligjøre kunstsenteret vårt samt å være en ressurs for lokalbefolkningen innen kunst og håndverk. Vi arrangerer kurs og workshops innen billedkunst og keramikk for alle aldre. Ta kontakt med oss om du er interessert, sier de.

Les også: Inviterer til kreativ familiedag på Rosenholm

 

 

 

Nyheter Ny Kolbotn skole

Foreløpig budsjettsprekk på 88 millioner kroner

I september 2018 ble det vedtatt å bevilge 444 millioner kroner til ny Kolbotn skole. Nå viser det seg at det er behov for 88 millioner ekstra. Rådmannen anbefaler å utsette rehabilitering av de to vernede bygningene, men til tross for den eventuelle utsettelsen, vil det bli behov for ekstra bevilgninger på over 40 millioner kroner. Les hele saken

Nyheter Ny Kolbotn skole

– Dette kan få konsekvenser for andre skoleprosjekter

Investeringer til andre viktige skoleprosjekter i Nordre Follo kan bli utsatt som følge av Kolbotn skole-saken, mener Camilla Hille (V), som er utvalgsleder for oppvekst, idrett og kultur i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Til toppen