VELKOMMEN: Vebjørn K. Aarflot gjør klart til stort jubileum gjennom hele september. Festen kulminerer med gratis mat lørdag 21. september.
Kultur
VELKOMMEN: Vebjørn K. Aarflot gjør klart til stort jubileum gjennom hele september. Festen kulminerer med gratis mat lørdag 21. september. (Oppegård Avis)

Jubilerer med gratis mat

De har feiret 10-årsjubileet litt allerede, men høydepunktet på Gamle Tårnhuset skjer nå i september.

De falt fullstendig for lokalet da de besøkte Tårnhuset første gangen. I år har Vebjørn K. Aarflot og Helene Jahren drevet restaurant sammen i ti år. Tidligere i år har de feiret jubileeet med gjestespill bak grytene. Nå i selve jubileumsmåneden er det enda flere aktiviteter på gang.

– Vi har satt sammen en 10-retter bestående av kulinariske høydepunkter fra hvert år. Dette er retter våre stamkunder har kommet tilbake og spurt etter. Nå gleder vi oss til å tilby denne 10-retteren gjennom hele september.

Folksom jubileumsdag

Restauranten i den ærverdige bygningen lever med andre ord i beste velgående. Skal vi tippe, vil lørdag 21. september bli en travel dag i restauranten. Denne dagen er det allerede eventyrfestival og markedsdag på Jan Baalsruds plass. Samtidig slår Tårnhuset til og inviterer til gratis mat fra klokken 12.00-15.00.

– Ja, det blir den store jubileumsdagen vår. Dette er dagen vi vil gi tilbake og hylle lokalbefolkningen som har fulgt oss gjennom ti år, sier Aarflot.

PS! Saken fortsetter under bildet!

NYTT ANSIKT: Midt opp i jubileet har Gamle Tårnhuset også fått ny kjøkkensjef. Vebjørn Rogne kjente godt til Torstein Sørum Sogn fra tidligere. Nå jobber de sammen på Kolbotn. Foto: Oppegård Avis


Denne lørdagen vil blant annet bestå av både helgrillet gris og lam.

– Alle detaljene for dagen er ikke spikret ennå, men jeg er ganske sikker på at det blir folksomt på uteserveringen vår den dagen. Vi håper selvsagt på pent vær, men mat blir det uansett, understreker Vebjørn Aarflot.

 

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen