Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS!  De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
Kultur
Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. (GREGOS)

Julegospel i Kolben

Vårt eget gospelkor, GREGOS, holder konsert nå på lørdag, den 16. desember!

Juletid er tid for flotte konsertopplevelser, og det er få ting som får mer sving på godfoten enn en ekte gospelkonsert.

Gospel i Kolben

Nå har du muligheten til å oppleve ekte, ultralokal gospel!

Les også: Se de rappende og syngende Lucia-brannfolkene!

Lørdag 16. desember klokken 18.00-19.30, er det tid for gospelmusikk i Kolben Kulturhus. Gospelkoret fra Greverud (derav GREGOS), har gjennom 18 år gledet publikum med sin julegospel.

Nå tar vi den svingende musikken ut fra Greverud kirke og inn i Kolbens sal 2.

Kristen musikk for folk flest

GREGOS er et gospelkor for voksne, og er et frittstående kor som har sine øvelser i Greverud kirke. GREGOS har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang. 

Korets repertoar er "kristen musikk for folk flest" så som Negro Spiritual, gospel, populærmusikk, salmer og sanger, opplyser de på nettsiden sin. 

Les også: Julekonsert som maner til omkamp

De skal fremføre tradisjonelle julesanger i gospelversjon, og det er tre lokale solister, nemlig Hans-Jakob Samuelsen, Hanne Mortensen Lie, og Benedicte Knutson.

Billetter finner du på kolben.no, eller du kan kjøpe dem i inngangen.

GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. Bilde: GREGOS

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen