Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS!  De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
Kultur
Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. (GREGOS)

Julegospel i Kolben

Vårt eget gospelkor, GREGOS, holder konsert nå på lørdag, den 16. desember!

Juletid er tid for flotte konsertopplevelser, og det er få ting som får mer sving på godfoten enn en ekte gospelkonsert.

Gospel i Kolben

Nå har du muligheten til å oppleve ekte, ultralokal gospel!

Les også: Se de rappende og syngende Lucia-brannfolkene!

Lørdag 16. desember klokken 18.00-19.30, er det tid for gospelmusikk i Kolben Kulturhus. Gospelkoret fra Greverud (derav GREGOS), har gjennom 18 år gledet publikum med sin julegospel.

Nå tar vi den svingende musikken ut fra Greverud kirke og inn i Kolbens sal 2.

Kristen musikk for folk flest

GREGOS er et gospelkor for voksne, og er et frittstående kor som har sine øvelser i Greverud kirke. GREGOS har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang. 

Korets repertoar er "kristen musikk for folk flest" så som Negro Spiritual, gospel, populærmusikk, salmer og sanger, opplyser de på nettsiden sin. 

Les også: Julekonsert som maner til omkamp

De skal fremføre tradisjonelle julesanger i gospelversjon, og det er tre lokale solister, nemlig Hans-Jakob Samuelsen, Hanne Mortensen Lie, og Benedicte Knutson.

Billetter finner du på kolben.no, eller du kan kjøpe dem i inngangen.

GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. Bilde: GREGOS

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen