Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS!  De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
Kultur
Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. (GREGOS)

Julegospel i Kolben

Vårt eget gospelkor, GREGOS, holder konsert nå på lørdag, den 16. desember!

Juletid er tid for flotte konsertopplevelser, og det er få ting som får mer sving på godfoten enn en ekte gospelkonsert.

Gospel i Kolben

Nå har du muligheten til å oppleve ekte, ultralokal gospel!

Les også: Se de rappende og syngende Lucia-brannfolkene!

Lørdag 16. desember klokken 18.00-19.30, er det tid for gospelmusikk i Kolben Kulturhus. Gospelkoret fra Greverud (derav GREGOS), har gjennom 18 år gledet publikum med sin julegospel.

Nå tar vi den svingende musikken ut fra Greverud kirke og inn i Kolbens sal 2.

Kristen musikk for folk flest

GREGOS er et gospelkor for voksne, og er et frittstående kor som har sine øvelser i Greverud kirke. GREGOS har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang. 

Korets repertoar er "kristen musikk for folk flest" så som Negro Spiritual, gospel, populærmusikk, salmer og sanger, opplyser de på nettsiden sin. 

Les også: Julekonsert som maner til omkamp

De skal fremføre tradisjonelle julesanger i gospelversjon, og det er tre lokale solister, nemlig Hans-Jakob Samuelsen, Hanne Mortensen Lie, og Benedicte Knutson.

Billetter finner du på kolben.no, eller du kan kjøpe dem i inngangen.

GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. Bilde: GREGOS

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen