Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS!  De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
Kultur
Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. (GREGOS)

Julegospel i Kolben

Vårt eget gospelkor, GREGOS, holder konsert nå på lørdag, den 16. desember!

Juletid er tid for flotte konsertopplevelser, og det er få ting som får mer sving på godfoten enn en ekte gospelkonsert.

Gospel i Kolben

Nå har du muligheten til å oppleve ekte, ultralokal gospel!

Les også: Se de rappende og syngende Lucia-brannfolkene!

Lørdag 16. desember klokken 18.00-19.30, er det tid for gospelmusikk i Kolben Kulturhus. Gospelkoret fra Greverud (derav GREGOS), har gjennom 18 år gledet publikum med sin julegospel.

Nå tar vi den svingende musikken ut fra Greverud kirke og inn i Kolbens sal 2.

Kristen musikk for folk flest

GREGOS er et gospelkor for voksne, og er et frittstående kor som har sine øvelser i Greverud kirke. GREGOS har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang. 

Korets repertoar er "kristen musikk for folk flest" så som Negro Spiritual, gospel, populærmusikk, salmer og sanger, opplyser de på nettsiden sin. 

Les også: Julekonsert som maner til omkamp

De skal fremføre tradisjonelle julesanger i gospelversjon, og det er tre lokale solister, nemlig Hans-Jakob Samuelsen, Hanne Mortensen Lie, og Benedicte Knutson.

Billetter finner du på kolben.no, eller du kan kjøpe dem i inngangen.

GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin.
GOSPELGLEDE: Dette er Oppegårds eget gospelkor; GREGOS! De har som formål å glede og inspirere seg selv og andre med sin sang, skriver de på nettsiden sin. Bilde: GREGOS

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen