DRIFTIG DAME: Katrine Graverhaug (29) driver sin egen klinikk Face & Body, og har holdt til i det grønne huset i sentrum. Nå er det revet, og i stedet står Kantor Terrasse hvor hun skal flytte inn - akkurat I mellomtiden er hun i en liten brakke litt lenger ned i Kolbotnveien.
Kultur
DRIFTIG DAME: Katrine Graverhaug (29) driver sin egen klinikk Face & Body, og har holdt til i det grønne huset i sentrum. Nå er det revet, og i stedet står Kantor Terrasse hvor hun skal flytte inn - akkurat I mellomtiden er hun i en liten brakke litt lenger ned i Kolbotnveien. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Katrines beste tips til vårhuden

Katrine Gravermoen er en av kommunens fremste hud-eksperter, og gir oss sine beste tips!

Det er vår, solen kommer, og huden jubler! 

Uansett alder og kjønn, er det viktig å ta vare på huden vår - vi skal ha den hele livet.

I forbindelse med saken vi skrev om at Katrine Gravermoen fra Kolbotn snart flytter inn i splitter nye lokaler i Kantor Terrasse - uten å egentlig flytte seg så mye som en meter - fikk vi også noen gode tips til huden med på kjøpet!

Saken fortsetter under bildet. 

HUDEKSPERT: Katrine Graverhaug (29) er Dermalogica-ekspertterapeaut, hudterapeaut, negletekniker - for å nevne noe. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Her er vår egen hud-ekspers beste tips til god hudpleie nå som våren kommer: 

  1. Hvor lang tid har du til morgen-og kveldsstell? Få hjelp av en hudterapeut til å finne de rette produktene tilpasset den tiden du har til rådighet. 
  2. Rens huden morgen og kveld. Velg en effektiv rens som fjerner alt av sminke og forurensning på huden.
  3. Ønsker du en fin glød og produkter som gjør jobben sin? Husk å peel huden din jevnlig hver uke for å fjerne døde hudceller og få frem gløden i huden. Finn den rette peelingen som passer inn i din hverdagsrutine, det være seg en du kan bruke hver dag, ha på om natten eller en du har i dusjen.

Les også: Finn frem treningstøyet og sjekk denne fete parknyheten

DRIFTIG DAME: Katrine Graverhaug (29) driver sin egen klinikk Face & Body, og har holdt til i det grønne huset i sentrum. Nå er det revet, og i stedet står Kantor Terrasse hvor hun skal flytte inn - akkurat I mellomtiden er hun i midlertidige lokaler litt lenger ned i Kolbotnveien. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr
  1. Ta gjerne en maske etter å ha peelet huden. Bruk en maske som er tilpasset det behovet huden din har og man kan fint velge ulike masker til ulike områder i ansiktet. Ta på masken før du skal støvsuge, før du legger deg eller aller best; legg deg på sofaen og kos deg!
  2. Bruk en fuktighetskrem som er tilpasset huden din. Opplever du at kremen aldri trekker godt nok inn kan det være kremen er litt for mye for din hud.
  3. Bruk solbeskyttelse, også på de dagene når det er overskyet og ikke sol. Bruk gjerne en dagkrem med solbeskyttelse eller tilsett en solbeskyttelse i din daglige fuktighetskrem. 
  4. Huden vår endres flere ganger iløpet av året. Det kan være lurt å oppsøke en hudterapeut og få en hudanalyse for å kartlegge hudens behov, gjerne ved sesongskifte. 

Solbeskyttelse, solbeskyttelse, solbeskyttelse!

Gravermoen er en fagnerd, som hun sier selv, og har veggen full av diplomer. Denne dama vet hva hun driver med. Og er det én ting hun gjerne sier to ganger, er det:

– Jeg kan aldri si det mange nok ganger, men husk å bruke solbeskyttelse! Og fortvil ikke.. du blir brun selv med solbeskyttelse, sier hud-eksperten. 

Og med disse tipsene innabords, er det bare å ønske våren velkommen og si farvel til gusten vinterhud! 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen