Klart for konsert på Kolonialen

Sett av fredag 8. september! Da blir det stemning på Svartskog kolonial!

Det er alltid trivelig å reise til Svartskog kolonial for å ta seg en kaffe eller noe hjemmelaget bakst eller mat, men nå kan du også kose deg med konsert på den gamle, hyggelige kolonialen!

Fredag den 8. september klokken 20.00 kommer nemlig Snowflake Trio til kolonialen, og for bare 200 kroner, kan du få deg en uforglemmelig aften!

Svartskog Kolonial holder langåpent denne fredagen og inviterer til konsert med en norsk/irsk trio med Svartskogs egen Frode Haltli.

GLEDER SEG: Snowflake Trio består av Vegar Vårdal på fele, Nuala Kennedy på fløyte og vokal, og Frode Haltli på trekkspill..
GLEDER SEG: Snowflake Trio består av Vegar Vårdal på fele, Nuala Kennedy på fløyte og vokal, og Frode Haltli på trekkspill.. Foto: Pressebilde

Om trioen

I 2010 møttes Vegar, Frode og Nuala i Irland for et samarbeid som ga mersmak. Tre allsidige musikere med hele verden som boltreplass har siden spilt sammen på flere festivaler og turnéer.

Les også: Rekordmange har sommerlest i år

Trioen har et særeget repertoar: kjente norske viser får gælisk og engelsk tekst, tradisjonelle irske riler møter norske hallinger og folkemusikken utvikles gjennom egne komposisjoner. Musikken framføres med spontanitet, smittende energi og humør, men også med tid til rolige stemninger.

Trioen er nå samlet i Norge for noen konserter, og for å ferdigstille et album som utgis på Ta:lik i 2018. 

Dermed er det bare å glede seg og møte opp!

PS! Dersom du har lyst til å bli enda mer kjent med trioen, kan du se en kortfilm-dokumentar om gruppen i videovinduet øverst i saken. 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen