POPULÆRT: Delta-søndagene samler folk fra hele verden, og er for alle! Her skjer det mye gøy!
Kultur
POPULÆRT: Delta-søndagene samler folk fra hele verden, og er for alle! Her skjer det mye gøy! (Foto: Yana Stubberudlien)

Klart for ny Delta-søndag på biblioteket

Denne søndagen er en flerkulturell møteplass i biblioteket.

Uansett hvor i verden du er fra er du velkommen til Deltasøndag på biblioteket, et arrangement som samler folk over mat, underholdning og til akviteter.

Disse treffene kommer med jevne mellomrom i biblioteket, og søndag den 21. januar klokken 13.00 er det klart for et nytt treff, som varer frem til klokken 15.00. 

Mye som skjer

I løpet av disse timene får du servert deilig mat fra Anne på landet, det blir leker og aktiviteter for barn og unge, hvor du også kan prøve VR-briller. Frivilligsentralens loddsalg går til inntekt for Delta, og du får møte frivilligheten og få informasjon om aktiviteter du kan bli med på som deltaker og frivillig.

Les også: Gratis skatter

Denne søndagen kommer det også superfint teaterbesøk, for da kommer representanter fra OPAL for å gi smakebiter på årets forestilling, Tarzan!

Opplegget er helt gratis og for alle, uansett alder, tilhørighet, religion og interesser. Ta med deg familien og ta turen til biblioteket!

Delta, den 13. mars 2016.. Foto: Yana Stubberudlien Foto: Yana Stubberudlien

 

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen