INVITERER TIL SHOW: Conny Skogstad og Erling Ellingsen på øving.
Kultur
INVITERER TIL SHOW: Conny Skogstad og Erling Ellingsen på øving. (Atle Egil Knoff Glomstad)

KoKo skal groove Kolben!

Selveste Earth, Wind & Fire skal hylles under KoKos årlige konsertshow til helgen.

Earth Wind & Fire er et av de mest suksessfulle bandene gjennom tidene. Nå setter Kolbotn Konsertorkester opp sitt eget show, Let’s Groove, for å hedre berømthetene.  

– Vi gleder oss sååå til å feire dette ikoniske bandet og deres glitrende rekke av dansbare hits, sier en opprømt Conny Skogstad i KoKo.

Lørdag og søndag får du oppleve denne funk- og disco-hitparaden i Kolben, fremført av korps, band, korister og solister.

Les også: Hurraaaa! Helene vant Skal Vi Danse!

– Solistene vi har hyret inn, Erling Ellingsen og Mathias Molund Indergård, er superdyktige. Det samme er bandet og koret. Koret er fra vokallinjen ved Follo Folkehøgskole, som også har vært med på tidligere musicals vi har satt opp, forteller Skogstad.

Kjempestore

For de som ikke har peiling på Earth Wind & Fire, kan Skogstad garantere at besøkende allikevel vil kjenne igjen mye av musikken.

– Earth Wind & Fire var jo kjempestore på 70- og 80-tallet. Hits som «Boogie Wonderland» og «September» er jo låter som de fleste har hørt, men ikke alle vet at det er Earth Wind & Fire. Jeg kan garantere at denne korps-happeningen vil ligge lysår unna gjengs 17. mai-korpsmusikk, ler hun.

INVITERER TIL SHOW: Conny Skogstad.
INVITERER TIL SHOW: Conny Skogstad. Bilde: Atle Egil Knoff Glomstad

Dirigent Hans Andreas Kjølberg har tidligere gjort det samme showet, men med andre utøvere og med stor suksess.

Les også: Sjekk rockekonserten på Østli skole!

– Kjølberg gjorde det sist med korpset sitt i Trondheim, så han er allerede kjempevarm i trøya med dette konseptet, avslører Skogstad. 

Conny Skogstad og solist Erling Ellingsen lover et forrykende show med tilhørende herlig 70-talls estetikk. Under Earth Wind & Fires storhetstid var både fargesprakende heldrakter, platåsko og stort hår en selvfølge.

Dette lover arrangørene at vi skal få se mye av, i tillegg til herlig musikk.

Billettene til konsertene, som er lørdag den 25. november og søndag den 26. november klokken 18.00 i Kolbens Sal 1, kan du kjøpe her!

PS! Klar for å se originalen? Sjekk denne groooooooovy videoen fra discokulens storhetstid!

 

Til toppen