MANGE FOLK - MANGE KUPP: I går, lørdag den 26. august, var det strålende sol og god stemning på Sofiemyr skolekorps sitt loppemarked. Slik blir det garantert i dag også!
Kultur
MANGE FOLK - MANGE KUPP: I går, lørdag den 26. august, var det strålende sol og god stemning på Sofiemyr skolekorps sitt loppemarked. Slik blir det garantert i dag også! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Kom på loppemarked på Sofiemyr i dag også!

Sofiemyr skolekorps gir deg muligheten til å skaffe deg et kupp (eller ti) denne helgen.

Korpset selv omtaler høstens store loppemarked for høstens vakreste eventyr, og det kan vi i og for seg forstå godt, for det årlige august-markedet gir nemlig store inntekter til korpset, inntekter de trenger for å øve, spille, reise på tur, drifte korpset og ikke minst spille for oss på 17. mai.

Les også: Få med deg Oppegård Kunstforenings høstutstilling!

I tillegg gir det folk flest muligheten til å skaffe seg flotte ting til en billig penge!

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

IMG_;ANGE FOLK - MANGE KUPP: I går, lørdag den 26. august, var det strålende sol og god stemning på Sofiemyr skolekorps sitt loppemarked. Slik blir det garantert i dag også!.
IMG_;ANGE FOLK - MANGE KUPP: I går, lørdag den 26. august, var det strålende sol og god stemning på Sofiemyr skolekorps sitt loppemarked. Slik blir det garantert i dag også!. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

Suksess fra første time!

Første loppedag var i går, lørdag den 26. august, og det var fullt med folk i det fine været. I dag, søndag den 27. august, går loppemarkedets andre dag av stabelen mellom klokken 12.00-16.00 på søndag, og det er absolutt mange flotte ting å få med seg i dag også, i tillegg til at du sladre litt med naboer og kjente, og kjøpe deg noe godt å bite i så du får energi til å handle!

Les også: Skaff deg bod på Eventyrfestivalen!

Det er meldt knallvær i hele dag, så benytt anldningen til å handle og støtte vårt lokale korrps! Loppemarkedet arrangeres på Sofiemyr skole, og her er et kart, slik at du kan finne frem!

Til toppen