PÅ TVERS AV TRINN OG LINJER: Skirevyen er laget av 150 elever fra Ski Vgs, og 40 av dem er fra Oppegård! De skal ta oss med inn i en helt egen verden!
Kultur
PÅ TVERS AV TRINN OG LINJER: Skirevyen er laget av 150 elever fra Ski Vgs, og 40 av dem er fra Oppegård! De skal ta oss med inn i en helt egen verden! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

– Kom på revy!

– Det blir kjempemorsomt! Sier elevene som setter opp skolerevyen "Anders' bukselomme" på Ski vgs, og nesten en tredjedel av deltakerne er fra Oppegård...

Det er tid for revy! Og den nærmeste skolerevyen Oppegård-folk kan gå på, er i Ski.

Omtrent 150 elever har gått sammen og laget revyen, og hele 40 av dem er fra Oppegård!

Revyen er fra 27. februar til 4. mars, og premiereforestillingen på tirsdag er allerede utsolgt!

Du kan kjøpe billetter til revyen via deres Facebook-side. 

– Vi skal ta dere med på en reise til verdenen i bukselommene til Anders (hvem nå enn det er!), hvor det vidunderligste kan skje!

Det forteller Iselin Aagård (16), Markus Gjerde (18), og Tarjei Sjøberg (18)! De er alle fra Oppgeård (Myrvoll og Kolbotn), og går dramalinjen på Ski vgs.

Saken fortsetter under bildet.

OPPEGÅRD REPRESENT: Det er mange fra Oppegård som er med i revyen, og her er tre av dem! Fra venstre står Iselin Aagård (16), Markus Gjerde (18), og Tarjei Sjøberg (18). Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Revy med dybde

– Dette er en revy som selvfølgelig skal gi latter og glede, men også være til ettertanke. Det er litt vanskelig å forklare, men vi tar for oss ideer som vi mennesker selv har funnet på, også utfordrer vi dem. Som kroppspress, for eksempel, for å ta en etablert idé. Det er jo noe mennesket har har funnet på selv. Så tar vi utgangspunkt i disse ideene, og lager sketsjer av det, forklarer de, og oppsummerer:

I BUKSELOMMA: I Anders' bukselomme er det et eget univers... Ser dere den fantastiske vaskeanvisningen? Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

– Det blir en revy med dybde!

I år er alle med

Reyven er et samarbeid mellom alle linjene på skolen, og denne gangen har det vært stor interesse fra alle linjene om å være med på revyen.

– Det har som regel vært sang, dans og drama-linjene som har stått for revyen, selv om resten har vært invitert. Men denne gangen er alle med! Det har vært bedre markedsføring og engasjement rundt denne revyen, forteller de tre.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TVERS AV TRINN OG LINJER: Skirevyen er laget av 150 elever fra Ski Vgs, og 40 av dem er fra Oppegård! De skal ta oss med inn i en helt egen verden! Ser du noen du kjenner? Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Valgfag var starten

Guttene ble alle tre introdusert til drama da de tok valgfaget «Sal og scene», som hadde sitt første år på Kolbotn skole da guttene begynte i 8.-klasse.

Det gikk de på i tre år, og ville fortsette med drama på Ski videregående. Men skal de fortsette med det etterpå?

– Det har jeg ikke tenkt helt på… Det vet jeg ikke. Kanskje vi skal bruke revyen til å finne ut av det, svarer de og ser ut i luften.

Godt miljø

Iselin Aagård (16) fra Myrvoll tok også valgfaget Sal og scene på Flåtestad, og går nå førsteåret på dramalinjen på Ski Vgs.

– Det jeg liker så godt med drama, og spesielt her på Ski, er at det er så godt sosialt miljø. Alle er så inkluderende. I tillegg har vi alternative fag, og jeg tenkte at det kom til å bli morsommere enn å ha normal undervisning, sier hun.

FRA SOFIEMYR: Sarah Dahl (18) går tredjeåret på musikklinja, men er med i pr-gruppen i revyen. – Jeg ville prøve noe nytt, sier hun, og oppfordrer alle til å komme og se på! Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

– Dette blir morsomt!

Sarah Dahl (18) fra Sofiemyr går selv sisteåret på musikklinja, men er med i pr-gruppa. – Jeg ville gjøre noe annet enn musikk denne gangen, sier hun.

Hun oppfordrer alle til å komme på revyen, og hun fikk se den i sin helhet for første gang torsdag 22. februar.

– Jeg storkoste meg! Dette blir morsomt, sier hun.

Hva med Roald Amundsen?

Oppegårds egen videregående skole, Roald Amundsen, skal ikke ha skolerevy i år.

– Vi kom rett og slett for sent i gang i år, forklarer rektor Elisabeth Edding.

– Det var mange interesserte, så vi satser på å få på plass en revy til neste år!

Fakta om Skirevyen

 • Forestillinger:
  27. februar - kl. 19:00 - UTSOLGT!
  28. februar - kl. 19:00
  1. mars - kl. 19:00 
  2. mars - kl. 19:00
  3. mars - kl. 14:00
  3. mars - kl. 19:00
  4. mars - kl. 13:00 
 • Det koster 100,- for barn og studenter 150,- for voksne. 
 • På Ski videregående skole, i E-bygget. 
 • Er laget av omtrent 150 elever fra skolen, på tvers av trinn og linjer. 
 • Kjøp billetter via deres Facebook-side
HER SKJER DET: I E-bygget på Ski videregående skole. Kan vi håpe på en lokal revy på Roald Amundsen neste år? Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr
 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen