TRANGT: Det var slett ikke enkelt å få fotografert orkesteret og solistene fra midt i salen.
Kultur
TRANGT: Det var slett ikke enkelt å få fotografert orkesteret og solistene fra midt i salen. (Foto: Bjørn Eilert Eriksen)

Konserten som gledet alle

Klokken 12-konsertene på mandager er blitt en slager for Follo Seniororkester.

Tilhørerne i Kolbens sal 1 var fornøyde, dirigent Martinsen var fornøyd, musikerne var fornøyde, og nyåpnede O’Learys tvers over plassen for Kolben var fornøyde da de 20 første strømmet inn rett fra Follo Seniororkesters konsert 11. juni.

Verre ble det med de 50 neste som ville ha mat og drikke etter sang og spill. De sprengte kapasiteten, og det rapporteres at betjeningen løp som piskede skinn.

Siste før ferien

Seniororkesterets sommerkonsert var den siste før ferien, og tradisjonen tro var sopran Ingvild Farestvedt Hov på plass med to solistnumre. Vår ekte «hov-sanger» lød introduksjonen fra Martinsen.

Den andre solisten var unge Øystein Klungnes. Han har tidligere vært med orkesteret som en av fire aktører med operettesanger. Nå fremførte han Toreadorsangen og deretter Bjørn Uleus og Benny Andersons Anthem fra musikalen Chess.

Les også: Nye tilbud for seniorer

– Det gikk frysninger nedover ryggen da han dro til med sin praktfulle barytonstemme, hevdet en av tilhørerne.

De øvrige åtte utvalgte numrene var hentet fra det lette og hyggelige musikkstoffet som Sommer i Tyrol, The Waltzing Cat, Idas Vise og Copa Cabana med flere.

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen