SKAPER KØ: Jo Nesbø skaper garantert kø når han kommer til Kolbotn torg fredag 7. juni.
Kultur
SKAPER KØ: Jo Nesbø skaper garantert kø når han kommer til Kolbotn torg fredag 7. juni. (Foto: Stian Broch)

Krimkongen Nesbø kommer til Kolbotn

Snart lanseres ny Harry Hole-krim. Jo Nesbø er på vei til Kolbotn torg.

Torsdag 6. juni er det verdenslansering for Kniv, den nye krimromanen om Harry Hole på Kulturhuset i Oslo. Jo Nesbø er klar med en ny halsbrekkende historie om sin krimhelt Harry Hole. 

Nå får Oppegård Avis bekreftet at Jo Nesbø kommer til Kolbotn torg for å ha signering på Norli allerede fredag 7. juni, dagen etter lansering. 

GLEDER SEG: Butikkleder Toril Arveng ser veldig frem til å få besøk av Jo Nesbø.

– Ja, det stemmer og vi gleder oss masse til å ta i mot Jo Nesbø her på Kolbotn torg. Signeringen starter kl 1430. Jeg vet ikke hvor lenge han kommer til å være her, så det kan være lurt å være tidlig ute den dagen. Kø blir det garantert, sier butikkleder Toril Arveng hos oavis.no

Jo Nesbø er blant vår samtids største forfattere. Bøkene hans er solgt i over 40 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Nesbø er mest kjent for serien om Harry Hole, men har også skrevet andre bøker, blant annet den populære Doktor Proktor-serien for barn. 

Om den nye krimromanen Kniv blir det sagt at Nesbø prøver sin krimhelt mer enn noen gang. Slik omtales boken på forlagets nettsider: 

NY BOK: 6. lanseres Kniv, den nye romanen om Harry Hole.

Harry Hole har mistet alt. Han har begynt å drikke igjen, Rakel har kastet ham ut, han har mistet jobben på Politihøgskolen, men får, som avdanket legende, aller nådigst jobbe som papirflytter på Politihuset. Når han tror det ikke er mer å tape, starter han en ensom jakt på en gammel fiende. Harry stilles overfor to valg: å gå under med en gang. Eller å reise seg og gå under senere. Kan hevntørsten redde Harry?

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen