LÆR AV EKSPERTEN: Den spesielt miljøbevisste kunst- og håndtverkslæreren ved Sofiemyr skole Anne Engan vil lære andre hvordan de kan hekle sitt eget handlenett, og dermed redusere plastforbruket vårt. Bildet er tatt i forbindelse med ryddeaksjonen hun hadde på skolen tidlig i mai.
Kultur
LÆR AV EKSPERTEN: Den spesielt miljøbevisste kunst- og håndtverkslæreren ved Sofiemyr skole Anne Engan vil lære andre hvordan de kan hekle sitt eget handlenett, og dermed redusere plastforbruket vårt. Bildet er tatt i forbindelse med ryddeaksjonen hun hadde på skolen tidlig i mai. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Lag ditt eget handlenett

Miljøforkjemperen og kunst-og håndtverkslæreren Anne Gausel Engan holder gratis kurs 14. juni.

Har du lyst til å bytte ut de små tynne plastposene med dine egne søte frukt-nett?

Biblioteket og Frivilligsentralen har blitt kontaktet av Anne Gausel Engan som ønsker å holde gratis kurs i å lage sin egen fruktpose (se bildet lenger ned), slik at vi en gang for alle slipper posene fra butikken!

LÆR KUNSTEN: Nå kan du lære deg å hekle ditt eget fruktnett! Eller kanskje du vil ha badetøyet der? Foto: Privat

Les også: Privat søppelfylling?

– Bli med og se hvor lett det er å lage slike nett i ulike materialer og fasonger helt uten oppskrift. Ta gjerne med heklenål og restegarn eller hyssing. Vi har heklenåler og garn til de som ikke har med eget, forteller bibliotekar og miljøforkjemper Hans Martin Enger. 

Les også: Hele Norge - og Sofiemyr skole - plukker søppel!

Kurset holdes torsdag 14. juni fra klokken 18 til 20.30 i Frivilligsentralens lokaler i Kolben. Meld deg på ved å sende en SMS om at du er interessert til 41432312 innen 12. juni. 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen