TRAKK STORE OG SMÅ: KunstKALL-kunstnerne Kristin Vibeke Jørgensen, Cecilie Løvik Sveen og Reidun Falk sørget for flotte familieaktiviteter i forbindelse med åpningsfesten hos kunstKALL på Rosenholm Campus lørdag 17. august.

Kultur Vellykket åpningsfest

TRAKK STORE OG SMÅ: KunstKALL-kunstnerne Kristin Vibeke Jørgensen, Cecilie Løvik Sveen og Reidun Falk sørget for flotte familieaktiviteter i forbindelse med åpningsfesten hos kunstKALL på Rosenholm Campus lørdag 17. august. (Foto: KunstKALL)

Laget pynt til kunststien på Rosenholm

Lørdag 17. august arrangerte kunstKall åpningsfest og familieverksted i sine nye lokaler på Rosenholm Campus. Sjekk bildeserien fra arrangementet!

(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)
(Foto: KunstKALL)

Oppmøtet var veldig bra. Mellom 150 til 200 store og små fant veien. Regnværet gjorde at arrangementet ble flyttet inn i verkstedene. 

Det ble litt trangt om plassen, men det ble likevel iherdig produksjon til den nye kunststien på Rosenholm.  Kreativiteten blomstret: Fliser og mosaikk ble til fargerik kunst, steiner ble kunstverk og keramikkmonstre ble produsert.  

Monsterfabrikken, som besto av kreative barn fra nærområdet, lagde hele 68 fantastiske monster. Nå skal monstrene tørke, glaseres og så brennes på 1260 grader slik at de tåler høsten i skogen. Om cirka to uker er de på plass! 

Og så ble det konsumert store mengder vafler, kaffe og saft. Det ble en superfin dag for store og små!

Vi håper kunststien kan bli et yndet turområde for alle som vil nyte sin egen og andres kunst. 

Les også: Inviterer til kreativ familiedag på Rosenholm

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen