FLOTT: Her ser du Solheim Grendehus i all sin vinterprakt!
Kultur
FLOTT: Her ser du Solheim Grendehus i all sin vinterprakt! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Legg turen innom Solheim Grendehus under skituren!

Og sjekk samtidig her løypeforholdene for Svartskog - det er noen av Oppegårds fineste skiløyper! Oppdatert føremelding finner du her!

På Svartskog finnes noen av Oppegårds mest naturskjønne og fine skiløyper. Hele ni kilometer med løyper kan du meske deg i, og i tillegg er det Sportskafè i regi av Solheim Grendehus, hvor du kan ta en kaffekopp, få deg noe å bite i og sladre litt med naboen og andre.

Frivillig drift

Det hele frivillig drift, og grendehuset driftes av tre foreninger: Svartskog Idrettsforening, Bålerud Sanitetsforening, og Svartskog Vel.

Les også: 20 år med frivillighet!

Sammen deler de på oppgavene, og gir innbyggerne på Svartskog en sosial møteplass også på vinteren.

– Damene i sanitetsforeningen er virkelig en klippe, og serverer deilig hjemmebakst i kafeen, skryter leder av Foreningen Grendehuset Solheim, Frank Westgaard (69), som er en av ildsjelene bak kafèdriften, som har holdt det gående i mange år!

Kafèene for denne sesongen åpnet forrige søndag, og folket lot ikke vente på seg. Denne søndagen kan du ta turen på nytt, og åpningstidene er fra klokken 12.00-16.00.

NB! Sjekk saken videre under bildet! Der ser du oppdaterte føreforhold for Svartskog!

ØNSKER VELKOMMEN: Frank Westgaard håper på fullt hus i helgen under Søndagskafèen på Solheim. Forholdene på Svartskog er magiske akkurat nå! Bilde:  Synnøve Sundby Fallmyr

Sjekk forholdene

Vi har her en oppdatert føremelding for Svartskog. Her kan du sjekke hvordan det er i løypene akkurat nå!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen