D Cab 2 m er den minste lastebilen fra Renault Trucks.

Renaults letteste lastebil

Renault Trucks lanserer nå sin letteste lastebil med den lett kryptiske betegnelsen D Cab 2 m. De som kjenner betegnelsene i Renaults nye lastebilprogram, vet imidlertid at det er snakk om en distribusjonsbil med 2 meter bredt førerhus.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Det dreier seg altså om den letteste lastebilen til Renault Trucks. Den vises for første gang for publikum på den franske transportutstillingen Solutrans i Lyon i disse dager, og her i landet blir den introduseres i april/mai 2014 i forbindelse med Renault Trucks-karavanen i Norge.

D Cab 2 m" er utviklet i samarbeid med Nissan Motor Ltd og er tilgjengelig med totalvekter fra 3,5 til 7,5 tonn. Med sitt kompakte førerhus på er dette et kjøretøy som særlig er egnet for distribusjonsområder i byområder.

Førerplassen minner om en større lastebil. Det venstre passasjersetet kan slås ned til et praktisk bord.

Renaults letteste lastebil leveres med en Euro 6 DTI 3-motorer med effekt på 130 og 180 hk. 130-hesteren er standard fra 3,5 til 6,5 tonn i kombinasjon med 6-trinns manuell girkasse, mens 180-hesteren leveres i 7,5-tonneren. Her kan man velge mellom 6-trinns manuell eller 6-trinns automatisert girkasse.

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS