Lokale helter skal rocke Kolben

Oppegaard Rock Club byr på en lokal helaften med trøkk!

Lørdag den 21. oktober får du absolutt alle ingredienser du trenger for en førsteklasses og rocka kveld, med quiz, rockepølser, godt drikke og knallbra musikk, og i tillegg er det ultralokalt - i regi av den lokale rockeklubben! 

– Dette er rett og slett lokale helters aften med en høy allsangfaktor, sier Dag-Magnus Samuelsen i Oppegaard Rock Club (ORC). 

Høy stemning

Ansporet av suksessen på klubbens 10-årsjubileum i fjor høst, er Kolbotn All Stars klare for å løfte taket på rockepuben.

KLARE FOR SPRELL: Kolbotn All Stars er klare for å rocke lørdagen! Fra venstre: Espen Bjarkeid, trommer, Tom Andresen, gitar, vokalistene Steffen Karlsen og Elisabeth Bøvold, Sondre Dragland, bass, vokalistene Ståle Kverndokk og Rick Holmen, samt Leif Andresen, tangenter. Vokalist Elin Mikkelsen var ikke tilstede.
KLARE FOR SPRELL: Kolbotn All Stars er klare for å rocke lørdagen! Fra venstre: Espen Bjarkeid, trommer, Tom Andresen, gitar, vokalistene Steffen Karlsen og Elisabeth Bøvold, Sondre Dragland, bass, vokalistene Ståle Kverndokk og Rick Holmen, samt Leif Andresen, tangenter. Vokalist Elin Mikkelsen var ikke tilstede. Foto: Thomas Telstø Hysvær

– Her blir det feststemning og høy allsangfaktor med lokale helter, opplyser Samuelsen. 

Les også: Tar det piano med ny musikk - vi har møtt Vegard Schow ved pianoet!

Vokalistene er Elisabeth Bøvold, Elin Mikkelsen, Ståle Kverndokk, Rick Holmen og Steffen Karlsen. Bandet ledes av Tom Andresen på gitar, Leif Andresen spiller keyboard, Sondre Dragland på bass og Espen Bjarkeid, trommer.

Dørene åpner klokken 18.00. Klubbens legendariske quiz går av stabelen omkring klokka sju, og ca. kl. 20 går kveldens artist på scenen.

Dermed er det bare å bestille billetter og komme! Konserten er i Kolbens Sal 4, og det koster 175 kroner for ikke-medlemmer, og 150 kroner for medlemmer av ORC å komme inn.

Billettene bestiller du ved å klikke her! Ta en titt i videovinduet øverst i saken, hvor du kan se hvordan det låter på øvelsene foran helgens konsert. Dette lover bra!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen