GLEDER SEG: Ludvig Daae i Ingerkollen gleder seg stort til å fylle bakken med folk ved å gi ut gratis heiskort i samarbeid med JM Norge.
Kultur
GLEDER SEG: Ludvig Daae i Ingerkollen gleder seg stort til å fylle bakken med folk ved å gi ut gratis heiskort i samarbeid med JM Norge. (Anders Nordheim Dahl)

Lørdag kan du få gratis heiskort i Ingierkollen

Det er knallforhold i bakken, og nå kliner JM Norge og den lokale slalåmbakken til med en knallgave det lukter pudder av til de 100 første som kommer!

Denne vinteren har det kommet mye snø, og forholdene er fantastiske i vårt lokale slalåmsenter, Ingierkollen.

I helgen skal super-vinteren feires for alvor, og for deg som er glad i å stå på brett eller ski, bør du ikke la denne muligheten gå fra deg, for nå kan du nemlig nyte bakke-dagen i det flotte anlegget helt gratis!

Spanderer

JM Norge, som står bak utbyggingen på Myrvoll, spanderer nemlig heiskort til de 100 første som kommer i bakken lørdag den 10. februar. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi "JM Norge" i billettluken. 

Les også: Snart siste sjanse til å se OPALs Tarzan

I tillegg får du en bong til kiosken, og heiskortene som deles ut, gjelder for hele dagen! Keycard er ikke inkludert, så ta med dersom du har!  Bakken er åpen fra klokken 11.00-18.00.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HERLIGE FORHOLD: Det er lenge siden det har vært så flott i Ingerkollen som det er nå! Foto: Ingierkollen

Gleder seg

Ludvig Daae i Ingierkollen er svært glad for at dette arrangementet skal gjennomføres, takket være utbyggeren av Myrvoll-prosjektet.

– Jeg mener det er flott at det lokale næringslivet bidrar på en slik måte. Forholdene er fantastiske nå, og dette er en fin anledning til å se hvor flott det er her nå, hvor gode forhold det er her nå, og i tillegg kose seg i bakken, sier han.

Les også: Snart siste sjanse til å se OPALs Tarzan

Dermed er det bare å møte opp i Ingerkollen lørdag den 10. februar. Det er altså de 100 første som får gratis heiskort, så her gjelder det å være tidlig på!

 

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen