KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Helene Olafsen skal nå over til TV2.
Kultur
KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Helene Olafsen skal nå over til TV2. (Foto: Veronica Grude DOcker)

Mer TV på Helene Olafsen

Snowboardkjøreren fra Oppegård har signert for TV2.

Vi har kunnet glede oss over innsatsen hennes i Mesternes Mester på NRK, og har hatt stor glede over hennes innsats for Discovery under OL. Nå er det klart for mer TV for Helene Olafsen fra Oppegård.

I tillegg vant hun Skal Vi Danse etter en imponerende oppvisning uke etter uke.

Hun var også programleder for Idrettsgallaen sammen med Atle Pettersen, en jobb hun utførte med glans! Dette var første gangen Olafsen var programleder for TV, og det ga tydeligvis mersmak!

NB! Saken fortsetter under bildet!

VANT: Helene Olafsen sjarmerte TV-seerne i senk og danset seg til seier i Skal Vi Danse. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Blir trolig programleder

Det er VG som skriver om saken i dag. Avisen melder at Olafsen har signert for TV2, og dette blir bekreftet både av Olafsen og hennes nye arbeidsgiver.

Olafsen selv er veldig fornøyd med å ha fått en avtale i boks med kanalen.

– Det har ikke vært klart så veldig lenge. Vi begynte å snakke i høst, og så har vi fortsatt å snakke sammen senere. Det var vel først i januar at det ble klart. Jeg er veldig fornøyd, sier Helene Olafsen til VG.

Les også: Helene Olafsen vant Skal Vi Danse

– Det eneste jeg vet foreløpig er at jeg skal jobbe med fotball og Tour de France. Men så får jo de finne ut hva de har lyst til å bruke meg til. Det blir spennende å se hva som kommer ut av dette, sier hun til avisen.

Etter hva VG erfarer er hun med tiden tiltenkt en rolle som programleder i kanalen, og i første omgang skal hun jobbe med Tour De France og Fotball-VM.

STO PÅ: Helene Olafse ni aksjon under Mesternes Mester på NRK. Bilde:  NRK

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen