MOTORPSYCHO: Rockebandet fra Trønderlag kommer - og det har vært litt av en jobb å få dem til Kolben, skal vi tro arrangørene.
Kultur
MOTORPSYCHO: Rockebandet fra Trønderlag kommer - og det har vært litt av en jobb å få dem til Kolben, skal vi tro arrangørene. (Geir Mogen)

Motorpsycho til Kolben

Etter mye tid og mye jobb, har kulturhusprodusentene endelig fått rockebandet til kommunen.

Kolbens høstprogram er klart, og en av de store navnene denne høsten som kulturhusprodusentene har jobbet ekstra hardt med å få tak i, er rockebandet Motorpsycho.

Les også: En akademisk høst

De skal spille på Klubbkveld, et konsept som har utviklet seg til å bli en scene for de som er litt ekstra interesserte i musikk - uansett alder.

Åpner Klubbkveld

– Det er meningen at man skal kunne komme på klubbscenen og være garantert kvalitetsmusikk, og selv om man ikke har hørt om artisten eller bandet før, skal man være sikre på at man har glede av det, forklarer kulturhusprodusent og bookingansvarlig, Carina Vestli Jørgensen.

Bandet fra Trønderlag skal åpne klubbkveld-konsertene, og ha en intim og forhåpentligvis vill konsert i høst.

– Endelig kommer de! Det blir rått, smiler alle fire.

KOLBEN LEVERER: Carina Vestli Jørgensen (fra venstre) er bookingansvarlig og kulturhusprodusent, Lone Schrøder er kulturhusleder, Britt Gustavsen er kulturhuskonsulent, og Tore Gjerdrem er kulturhuskonsulent og bookingansvarlig for Barn i Kolben. Sammen, og med flere på laget, har de laget høstprogrammet på Kolben kulturhus som er både variert og av høy kvalitet. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

 

Nyheter Ny Kolbotn skole

Foreløpig budsjettsprekk på 88 millioner kroner

I september 2018 ble det vedtatt å bevilge 444 millioner kroner til ny Kolbotn skole. Nå viser det seg at det er behov for 88 millioner ekstra. Rådmannen anbefaler å utsette rehabilitering av de to vernede bygningene, men til tross for den eventuelle utsettelsen, vil det bli behov for ekstra bevilgninger på over 40 millioner kroner. Les hele saken

Nyheter Ny Kolbotn skole

– Dette kan få konsekvenser for andre skoleprosjekter

Investeringer til andre viktige skoleprosjekter i Nordre Follo kan bli utsatt som følge av Kolbotn skole-saken, mener Camilla Hille (V), som er utvalgsleder for oppvekst, idrett og kultur i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Til toppen