SOMMERKONSERT: Akkurat her som Annett Trehjørningen viser, skal The Well sette opp en liten scene - og først ut er Vidar Johnsen 23. juni!
Kultur
SOMMERKONSERT: Akkurat her som Annett Trehjørningen viser, skal The Well sette opp en liten scene - og først ut er Vidar Johnsen 23. juni! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Musikalsk spasommer

Nå blir det mer enn bare spa - The Well skal ha sommerkonserter.

– Dette tror jeg blir helt fantastisk, sier salgssjef Annett Trehjørningen ved The Well.

Hun og resten av gjengen ved The Well har nemlig bestemt seg for å ikke bare tilby avslappende spa med damp, urter, basseng og skrubb (for å nevne noe), men også noe mer tilfredsstillende for ørene: musikk.

Nå kan du altså få spa- og konsertopplevelse samtidig!

Saken fortsetter under bildet. 

IDYLLISK: Her blir det både spa og musikk - på en og samme plass! Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Første gang

– Vi har aldri gjort dette før, så derfor begynner vi med to konserter: én 23. juni, og én 25. august. De blir på dagtid, et sted mellom klokken 14 og 16, forklarer hun.

Det vil bli et makstak på 500 besøkende.

Les også: Dansedronningen

– Vi kom på denne ideen fordi vi mener at vi har et unikt sted, men at potensialet er større - det er flere ting vi kan gjøre her enn å «bare» være spa, selv om det i seg selv er nok. I tillegg har vi så flotte uteområder, sier Trehjørningen.

Saken fortsetter under bildet. 

SOMMERKONSERT: Akkurat her som Annett Trehjørningen viser, skal The Well sette opp en liten scene - og først ut er Vidar Johnsen 23. juni! Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Intimt og utendørs

Og dermed kom de med ideen om konserter. Det skal bli intimt og koselig, for det blir ikke store scenen. Scenen skal settes opp ved utendørsserveringen, og det skal være hovedvekt på norsk musikk.

Les også: Knivskarp progrock

Første artist ut er Vidar Johnsen som var vokalist i VAMP, og i august kommer nok en artist - som foreløpig er hemmelig.

– Hvis dette blir en suksess, fortsetter vi selvfølgelig med det, forsikrer Trehjørningen.

PS: Det koster ingenting ekstra å få med seg denne deilige opplevelsen!

FLERE NYHETER: Det er ikke bare sommerkonserter som er nytt hos The Well, de har pusset opp baren også. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

 

Nyheter Observasjoner av ulv

Fikk flere meldinger om ulv

Det har vært flere observasjoner av ulv i nærområdet. – Det dreier seg mest sansynlig om streifulver, og det er helt vanlig at de dukker opp i områder utenfor ulvereviret i Østmarka på denne tiden av året, sier fagansvarlig for ulveovervåkingen ved Statens naturoppsyn, Jan Huseklepp Wilberg. Les hele saken

Til toppen