NISSEHYGGE: "Skiforening-nissene" Karl-Olaf Løkenhagen (f.v), Aase Müller Løkenhagen, Kåre Gustav Øyen i Skiforeningen er noen ordentlige gledesspredere.
Kultur
NISSEHYGGE: "Skiforening-nissene" Karl-Olaf Løkenhagen (f.v), Aase Müller Løkenhagen, Kåre Gustav Øyen i Skiforeningen er noen ordentlige gledesspredere. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Nissefest i skogen

Finn frem nissekostyme, søndag 3. desember blir det nissefest på Greverud, i regi av Skiforeningen Sørmarka.

Skiforeningen Sørmarka ønsker alle velkommen til nissefest søndag 3.desember fra klokken 15.00 til 17.00. Nissene tar plass i skogen ved Nylenna, og det blir fakkelbokser hele veien fra parkeringen på grusbanen ved Østre Greverud Idrettshall.

 Les også: Årets koseligste dag!

FOR ALLE: Karl-Olaf Løkenhagen, Aase Müller Løkenhagen og Kåre Gustav Øyen vil skape stemning for alle i skogen på Greverud.
FOR ALLE: Karl-Olaf Løkenhagen, Aase Müller Løkenhagen og Kåre Gustav Øyen vil skape stemning for alle i skogen på Greverud. Bilde: Veronica Grude Docker

Stemning i skogen

Karl-Olaf Løkenhagen, Aase Müller Løkenhagen og Kåre Gustav Øyen gleder seg til å ta i mot små og store nisser.

– Dette er bare for å skape stemning. Det bli jo jul, og vi håper folk vil være med, sammen med Skiforeningen Sørmarka. Også er det gratis for at alle skal kunne være med, men desverre kan ikke de med barnevogn og rullestol komme seg opp stien, sier «nissefar» selv, Karl-Olaf Løkenhagen.

Dette er tredje året Skiforeningen Sørmarka arrangerer nissefest, forteller nissegjengen.

– Det har vært veldig populært, derfor arrangerer vi i år igjen, sier Løkenhagen.

Bålpanne og julegran

Nissene har tent bål, og det er satt ut griller som kan benyttes av alle.

– Det er et gammelt, flott område inni skogen som nissene har tatt i sin besittelse. De setter ut bålpanner som er tilgjengelig for alle som har med seg egen mat, forteller arrangørene.

Les også: Fantastisk fredag på Kolbotn torg

Det blir god stemning med små overraskelser, og alle ønskelister fra barna blir hengt opp på julegranen.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRT: Nissefesten var populær i fjor, og arrangørene håper det blir like stor suksess som tidligere år.
POPULÆRT: Nissefesten var populær i fjor, og arrangørene håper det blir like stor suksess som tidligere år. Arkivbilde: Oppegård Avis

 

 – Barna kan ha med seg ønskelister og henge dem opp på juletreet. Det er et grantre som tar i mot, og vi har noen nissebarn som hjelper med å henge opp. Også tar selvfølgelig nissen med det i sekken, sier Løkenhagen.

– Husk varmt tøy og lommelykt på veien hjem, og så er det hyggelig å kle seg ut denne nissekvelden, er oppfordringen fra Skiforeningen.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen