FORNØYD: Innehaver Anette Embretsen (t.h.) og datteren Marielle synes det er stas med nye lokaler, og forteller om gode tilbakemeldinger etter oppussingen.
Kultur
FORNØYD: Innehaver Anette Embretsen (t.h.) og datteren Marielle synes det er stas med nye lokaler, og forteller om gode tilbakemeldinger etter oppussingen. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Ny vår for spiseriet

Nå har Anette Embretsen pusset opp restauranten sin. Sjekk så fint det har blitt!

Det har skjedd mye i restauranten Kullebunden spiseri på Kolbotn torg. Nå har Anette Embretsen pusset opp «alt»!

– Vet du, jeg synes det har blitt veldig fint her jeg. Så koselig! Og kundene har også gitt oss veldig gode tilbakemeldinger. Nå har restauranten blitt lunere og koseligere. Jeg er veldig fornøyd, sier Embretsen mens hun ser rundt seg i lokalene.

Mye er gjort

Det er ikke rent lite som er gjort. Vegger er malt, det er lagt nytt gulv, ny tapet på flere av veggene, flere lamper har blitt byttet ut, og i tillegg er det installert en helt ny bar.

– Vi har med dette fått en bedre og mer fleksibel arbeidsplass, og kapasiteten har blitt mye større. Utvalget av tappe- øl har også blitt mye bedre, og det har kundene også merket seg. Salget går strålende, sier Embretsen ivrig.

Les også: Trine Hattestad tilbake på TV-skjermen

I tillegg til dette har Embretsen også satset på en nyvinning, nemlig utkjøring av mat!

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLIK SER DET UT NÅ: Flott og nyoppusset! Foto: Anders Nordheim Dahl

Mot vår

Det går mot vår, og Embretsen har mange planer på gang. Blant annet blir det bursdagsfeiring og offisiell reåpning den 14. april.

– Denne kvelden kommer trubaduren Doffe for å lage stemning. Han er veldig flink til å lage liv og stemning, og dette blir en skikkelig fest for å markere oppussingen, lover Embretsen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

NY BAR: Ny og større bar gir flere muligheter både for kunder og ansatte. Foto: Anders Nordheim Dahl

Re-åpningsfest

Det er også planlagt natt til 1. mai-fest med samme trubadur.

Les også: Trine Hattestad tilbake på TV-skjermen

I tillegg har hun åpningsplaner for noe mange venter på, nemlig uteserveringen.

– Jeg kommer til å legge ut pledd og saueskinn slik at folk kan sitte ute og nyte utepilsen allerede rundt påsketider. Forhåpentligvis blir det bedre vær, slik at folk ikke trenger å reise til høyfjellet for å ta utepilsen, sier Embretsen.

PS! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 15. mars.

FORNØYD: Innehaver Anette Embretsen (t.v.) og datteren Marielle synes det er stas med nye lokaler, og forteller om gode tilbakemeldinger etter oppussingen. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen