STERK DANS: Oda Stensrud imponerte dommerne med dansen sin og gikk videre i Norske talenter.
Kultur
STERK DANS: Oda Stensrud imponerte dommerne med dansen sin og gikk videre i Norske talenter. (Foto: Endre Forbord)

Oda danser videre

Fredag 26. januar  danset Oda Stensrud (17) seg rett inn i hjertene til dommerne, og er dermed videre i Norske talenter.

Oda Stensrud (17) fra Tårnåsen gjorde en sterk figur i fredagens sending av Norske talenter. Det gav resultater, og sendte henne videre til neste runde av det populære underholdningsprogrammet. 

Les også: Hurra!!! Helene vant Skal Vi Danse!

17-åringen leverte en sterk og vakker moderne dans hun har koreografert selv, til sangen "Issues" av Julia Michaels. 

SIN EGEN KOREOGRAF: Tårnåsen-jenta viste hva hun er god for med egen koreografi og sterk fremførelse. Bilde: Endre Forbord

Frysninger

Etter dansen sa dommerne blant annet at de fikk frysninger og klump i halsen, og at hun har et stort potensial. Dommerpanelet består av Janne Formoe, Mia Gundersen, Mona Berntsen og Bjarne Brøndbo.  

Les også: Møt Erik Oscar - jungelens konge

– Jeg likte kraften og temposkiftene, og synes det var en veldig bra audioton, sa Bjarne Brøndbo til Stensrud etter fremføringen.  

Det ble fire klare "ja" fra dommerne, og Tårnåsen-jenta er dermed videre i konkurransen. 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen