FESTGLADE: Denne artige gjengen fra et tidligere år, kan være til inspirasjon for klesvalget under årets Oktoberfest.
Kultur
FESTGLADE: Denne artige gjengen fra et tidligere år, kan være til inspirasjon for klesvalget under årets Oktoberfest. (Foto: Privat)

Oktoberfest i september

Lørdag 22. september inviterer Oppegård Janitsjar og Kolben, sammen med Oppegård Avis, til Oktoberfest - for sjette år på rad!

– Ta med venner og kjente og bli med på en skikkelig fest, er oppfordringen fra Magne Braaten, prosjekteder for Oktoberfest.

Arrangementet finner sted på Kolben kulturhus lørdag 22. september. Dørene åpner klokken 18.00, og nytt av året er at folk kan bestille billett med eller uten mat.

Les også: Vil fange og fortrylle deg

– Maten lages på Tårnhuset og vi må vite hvor mange som ønsker mat. Maten serveres mellom klokken 19.00 og 21.00 for de som har kjøpt billett med mat. Man får da servert en tallerken med bratwurst, salt kjøtt, surkål og potetsalat. Vårt faste Ompaorkester og DJ Vidar & Lars underholder hele kvelden med blant annet god dansemusikk og allsang, forteller Braaten.

Gavekort og «stunt»

Bestiller du ti billetter kan du reservere et bord, og alle som kommer mellom klokken 18.00 og 19.00, vil være med i trekningen av et gavekort for to på Tårnhuset, og et «stunt» fra Oppegård janitsjar til et privat arrangement.

Les også: Nye tilbud for seniorer

Som tidligere år vil det bli salg av god drikke for enhver smak. Det er ikke krav til antrekk, men hvorfor ikke gjøre kvelden enda festligere med et artig tyrolerantrekk?

Vi sees på Kolben i september!

Til toppen