GJØR DET SELV: Tommy Pham driver
Oppegård Sushi og Wok, og har pusset opp uteserveringen med sine egne hender i flere uker.
Kultur
GJØR DET SELV: Tommy Pham driver Oppegård Sushi og Wok, og har pusset opp uteserveringen med sine egne hender i flere uker. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Oppegårds "nye" uteservering

Tommy Pham har pusset opp Oppegård Sushi & Wok med sine egne hender, og ønsker nå alle velkomne til en "ny" uteservering.

Den 20. mai kunne Tommy Pham med glede åpne sin nyoppussede uteservering i Skiveien 11, og han har gjort hele jobben selv!

– Før var uteserveringen trist og kjedelig, med kalde toner og farger. Nå har jeg erstattet det med grå og brune toner, og brutt tradisjon med de hvite fargene. I tillegg har vi fått på plass pynt og mange planter - jeg vil at folk skal føle at de er i en hage, spesielt siden det er så nært en asfaltert vei, sier han.

Les også: Helt rått på Oppegård

Han har brukt fem uker på prosjektet, og hatt mange lange dager.

– Jeg har lagt sjelen min i dette, og har ikke leid inn noen, men gjort hele jobben selv, sier den lidenskapelige kokken.

Saken fortsetter under bildet. 

HAGEN VED VEIEN: Slik er det blitt! Tommy Pham (innfelt) har forsøkt å gjøre det intimt og hyggelig med planter og nye farger. Foto: Privat

Eget røykeområde

Noe av det som møter deg (hvis du ikke har vært der ennå), er nye møbler, nytt gulv, flere varmelamper, nye farger, mer belysning - og markisene kommer i juni. 

– I tillegg jobber vi med å ferdigstille inngangspartiet, samt et eget røykeområde utenfor uteserveringen, siden det er en røykfri uteservering, legger han til. 

Fordi én person sa det

Bakgrunnen for oppussingen var en kundes tilbakemelding: uteserveringen stod ikke i stil med resten av restauranten.

– Selv om det var bare én person av veldig mange som besøker oss, var det nok for meg. Jeg vil gjøre alle som én fornøyde, sier Pham.

NYTT: Ta deg en tur og se hvordan det er blitt! Foto: Privat

 

Til toppen