Det var stor aktivitet i startområdet for familieløypa, og senere på formiddagen i målområdet for bilrebusen. Alle som deltok i familieløypa fikk flotte premier som også var sponset av bedrifter i Oppegård.
Kultur
Det var stor aktivitet i startområdet for familieløypa, og senere på formiddagen i målområdet for bilrebusen. Alle som deltok i familieløypa fikk flotte premier som også var sponset av bedrifter i Oppegård. (Foto: Ole-Anders Hjelseth)

Rebusløp i solskinnet

Mange familier hadde tatt turen ut på søndag for å delta i det årlige rebusløpet til Lions Club Oppegård.

Søndag 7. var det igjen klart for rebusløpet til Lions Club Oppegård. 13 biler stilte til start i årets løp, og i familieløypa var det 21 familier som deltok i det flotte høstværet. 

VINNERE: Disse to kjekke karene var stolte vinnere og svært fornøyde med premiene sine. Foto: Ole-Anders Hjelseth

Det var Team Katastrofas som stakk av med seieren, og tok hjem førstepremien i bilrebussløpet, mens alle som deltok i familieløypa fikk premie da de kom i mål. 

Speiderne var gode hjelpere på dagen, og delte ut premiene og salget av kaffe og vafler, brus, pølser og lodd gikk så det suste, ifølge Lions. 

Alle premiene var sponset av bedrifter i Oppegård, og alt i alt var det et vellykket og flott arrangement i lokalmiljøet. 

Var du ikke med i år? Bli med neste år, da vel! 

Til toppen