KLAR FOR Å GI DEG MYE KONSERTMORO: Dag-Magnus Samuelsen, Anders Kopperud, Morten Skaug og Tom Andresen i Oppegaard Rock Club har en variert meny til deg denne våren!
Kultur
KLAR FOR Å GI DEG MYE KONSERTMORO: Dag-Magnus Samuelsen, Anders Kopperud, Morten Skaug og Tom Andresen i Oppegaard Rock Club har en variert meny til deg denne våren! (Foto: Privat)

Rocka vår i vente!

Oppegaard Rock Club har en fantastisk meny i vente til deg denne våren!

Rockeklubben vår, Oppegaard Rock Club (ORC) serverer en vårmeny det svinger av, og det er mye bra på menyen!

Backstage Rock Pub har blitt et godt innarbeidet supplement til Kolbens ellers varierte program. Denne våren har Oppegaard Rock Club fire spennende band på sin rockemeny!

NB! Saken fortsetter under bildet!

FØRST UT: Few Dollars More. Foto: Pressefoto

Først ut

Few Dollars More er først ute. Allerede førstkommende lørdag inntar de scenen i Kolbens Aal 4 med sin 70-talls blues-inspirerte gitarrock. De har nylig gitt ut første singel fra sin kommende langspiller, og det blir premiere på singel nr. to i Kolben!

Bandets energiske stil er en god blanding av rock og blues, med et lite snev av country. Her blir det garantert trøkk!

«From Texas To The Bayou» er tema for Articles Found, som spiller på rockepuben lørdag 10. februar. De er inspirert av roots, swamp, southern og heartland og annet smågodt.

Les også: Sjekk hva Kullebunden Jazz byr på denne våren!

– Vi kan forvente oss albumspor, B-sider og annet smågodt fra repertoarene til blant andre Tom Petty, John Fogerty/CCR, Wilco, Steve Earle, Jayhawks og John Hiatt. Primus motor i Articles Found er Kolbotn-bassisten Pål Asheim, forteller Dag-Magnus Samuelsen til Oppegård Avis.

NB! Saken fortsetter under videoen. Her kan du se bandet i aksjon

Klikk play for å se!

Boogie-woogie

Lørdag 21. april kommer Ambient Road. De har en egen forkjærlighet for boogie-rock, og henter inspirasjon fra band som AC/DC, Deep Purple og ZZ Top. Bandet spiller for det meste egenprodusert musikk, og gir denne våren ut sin første langspiller. Men de er på ingen måte nybegynnere i bransjen.

Les også: Arrangerer bokbindingskurs

Frontmann og vokalist er Fred Olsen, kjent fra Live/Wire, et populært AC/DC tributeband som har gjestet rockepuben tidligere. Med seg har han bl.a. Eivind Staxrud, opprinnelig fra Ås, på gitar.

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se Ambient Road i aksjon

Klikk play for å se video!

Mot slutten

Alt det morsomme har selvfølgelig sin ende, men vårsesongen avsluttes sterkt!

– Vi avslutter vårsesongen med Beckstrøm Kvartett lørdag 5. mai. De gir i februar ut albumet «Gjest I Mitt Liv», sier Samuelsen.

Les også: Her er Kullebunden Jazz sine konsertgodbiter denne våren!

Lars Beckstrøm er antagelig mest kjent som bassist og låtskriver i deLillos, men har gitt ut sterke fire solo-album samt startet Beckstrøm Kvartett i 2007. Året etter kom den kritikerroste debuten «Døgenikt» som landet en hit på NRK P1 sommeren 2008 med «Et Eksperiment». Og nå, ni år etter, kommer oppfølgeren, «Gjest i mitt liv». Marius Stegegjerde-Kristiansen fra Kolbotn er gitarist i Beckstrøm Kvartett.

Dermed er det bare å bestille billetter, og det gjør du via kolben.no!

Kommer også! Beckstrøm Kvartett er også klar for rockeklubben. Foto: Pressefoto

 

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen