HEIA, HEIA: Vi heier på deg, Oda! Se henne i kveld kl. 20 på TV2.
Kultur
HEIA, HEIA: Vi heier på deg, Oda! Se henne i kveld kl. 20 på TV2. (Foto: TV2)

Se danse-Oda på Norske Talenter i kveld

Oda Stensrud (17) fra Tårnåsen skal imponere Petter Stordalen i kveld!

17-åringen leverte en sterk og vakker moderne dans hun har koreografert selv, til sangen "Issues" av Julia Michaels i forrige runde av talentprogrammet. 

Les også: Oda skal danse på Norske talenter

I kveld er Petter Stordalen gjestedommer i Norske talenter, og han kan trykke på gullknappen én gang - kanskje det blir Oda?!

22 konkurrenter

Hun skal konkurrere mot 22 andre spente deltagere som skal delta med alt fra flammeshow til akrofitness. 

Etter at talentene overbeviste på audition skal dommerne nå igjen vurdere hvem som fortjener å gå videre til semifinalerundene.

Les også: Oda danser videre

Dette er den første av fire dommerutvelgelser og de som går videre fra disse rundene går til semifinalerunder som går live fra Oslo og starter fredag 6. april.

Se Oda Stensrud (17) fra Tårnåsen danse på Norske Talenter i kveld på TV2 kl. 20!

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen