MYRVOLL STASJON: – Stasjonsbygningen er slik vi husker at den var. Den ble oppført i løpet av første halvdel av 1930-årene, sier leder av Myrvoll Vel, Jarle Jodnes (72).

Kultur Myrvoll 100 år

MYRVOLL STASJON: – Stasjonsbygningen er slik vi husker at den var. Den ble oppført i løpet av første halvdel av 1930-årene, sier leder av Myrvoll Vel, Jarle Jodnes (72).

Siste sjanse for mimrekveld

Gamle, nye og fremtidige Myrvollbeboere inviteres til en historisk mimrefest på Fjelltun fredag denne uken.

– Var du stamgjest på Myrvoll Bakern, deltok i skihopp i Brattlikollen i 1963, knuste lyspærer i alle stolper, hadde brylkrem i håret eller kjenner noen som klinte på bakerste rad på Myrvoll kino? Da er mimrefesten en kveld du ikke vil gå glipp av! sier leder av Myrvoll Vel og ansvarlig for jubileumsarrangementet, Jarle Jodnes (72).  

HUSKER DU? – Myrvoll Bakern gir gode minner om iskald Coca Cola, frøbrød på krita og de populære sjokoladesnittene... og julekake, mimrer leder av Myrvoll Vel, Jarle Jodnes.

 

Han sier mimrefesten finner sted på Fjelltun og starter klokken 18:00 førstkommende fredag. Arrangementet er i regi av Myrvoll Vel, og en del av jubileumsarrangementet "Myrvoll 100 år" denne uken.

HER SKAL DET MIMRES: Arrangementet finner sted på Fjelltun (red. anm.: vellets forsamlingslokale i Myrvollveien 7A). Foto: Yana Stubberudlien

– Mimrefesten vil bli som en slags forsmak på hovedarrangementet på lørdag. Her vil Myrvolls utvikling gjennom 100 år bli presentert i form av variert bildemateriell, tilhørende tekster og oversiktskart. De mest spilte låtene til det lokale bandet The Hugger Muggers og annen vinylmusikk vil bli spilt, og Lunch & Catering AS byr på deilig tapas, sier Jodnes.

Les mer om saken: – Bli med å feire Myrvolls 100 år

Påmeldingsfrist i kveld

– Arrangementet er lukket og det er påkrevd påmelding, sier Camilla Kirkemo Tokerud (35), webredaktøren og ansvarlig for sosiale medier i Myrvoll Vel.

Hun sier fristen for påmelding og betaling er tirsdag 21. mai. Påmelding og betaling skjer gjennom Vipps (kjøp- og betalsymbolet nummer 562472). Det koster 300 kroner per person inkludert mat.

Les også: Allsang på Myrvoll

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Varsler om helikoptertester på første skoledag

Førstkommende mandag skal det gjennomføres omfattende helikoptertesting hvor det skal flys en rekke ganger over beredskapssenteret på Taraldrud. – Det er tilfeldig at det skjer på første skoledag i Nordre Follo, sier prosjektsjef for beredskapssenteret, Paul Torgersen. Les hele saken

Til toppen